Παντρεύτηκε ο Ιπποκράτης Σκαντζάκης

Αθλητισμός
Παντρεύτηκε ο Ιπποκράτης Σκαντζάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πανευτυχής ο Μανώλης Στεφανουδάκης για τον γάμο του προπονητή του…

Ο δεσμός που συνδέει τον Παραολυμπιονίκη μας Μανώλη Στεφανουδάκη με τον προπονητή του Ιπποκράτη Σκαντζάκη, έχει ξεπεράσει τα αθλητικά όρια αφού οι δύο τους περνούν αμέτρητες ώρες μαζί, δουλεύοντας ακατάπαυστα τα τελευταία χρόνια, έχοντας έτσι φτάσει στην ελίτ του παγκόσμιου αθλητισμού! Τελευταία τους επιτυχία η παρουσία τους και η 4η θέση στον ακοντισμό στους Παραολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο.

Έτσι, ο Μεσσαρίτης παραολυμπιονίκης του ακοντισμού δεν έκρυψε την χαρά του για το γάμο του προπονητή του με την απαστράπτουσα Μαριάννα Μπαμπιωνιτάκη και ενώ την ευτυχία του ζευγαριού συμπληρώνει η μικρή τους πριγκίπισσα, που βαπτίστηκε την ίδια μέρα, παίρνοντας το όνομα Μαρία!

«Για εμένα Ιπποκράτη Σκαντζάκη είσαι ο μικρός μου «αδερφός». Είσαι ο άνθρωπος που σε όλες τις δυσκολίες αλλά και τις χαρές ήσουν δίπλα μου χωρίς ενδοιασμούς! Στην χθεσινή σας χαρά ήμουνα τρισευτυχισμένος μιας και η ευτυχία ήταν ζωγραφισμένη στα πρόσωπα σας! Σας εύχομαι να μείνετε ερωτευμένοι, αγαπημένοι και δεμένοι μέχρι τα βαθιά γεράματα! Να ζήσετε και να σας ζήσει η μικρή Μαρία, να είναι γερή και τυχερή σε όλη της τη ζωή και να σας δώσει πολλές χαρές γιατί το αξίζετε!», έγραψε στην προσωπική του σελίδα ο Μανώλης Στεφανουδάκης που χόρεψε στο γάμο ένα μοναδικό ζεϊμπέκικο με τον Ιπποκράτη Σκαντζάκη!

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι ο Ιπποκράτης Σκαντζάκης θα παντρέψει το Μανώλη Στεφανουδάκη, ενισχύοντας έτσι και με κουμπαριά την «αδελφική» πλέον σχέση τους.

Τον επιτυχημένο προπονητή και την Μαριάννα Μπαμπιωνιτάκη πάντρεψαν οι: Μιχάλης Κυδωνάκης και Πολύδωρος Κουβαράκης ενώ τη μικρή Μαρία βάπτισε η Έλενα Κανακάκη.

Το αθλητικό τμήμα του neakriti.gr εύχεται στο ζευγάρι βίο ανθόσπαρτο και να χαίρονται τη νεοφώτιστη!

Photos: Facebook Ippokratis Skantzakis  

Πηγή video: Ύβας Blog Room

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News