Κουτεντάκης: «Να απολαύσουμε αυτό που αγαπάμε και υπηρετούμε»

Ποδόσφαιρο
Κουτεντάκης: «Να απολαύσουμε αυτό που αγαπάμε και υπηρετούμε»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος της ΕΠΣΗ για τη σέντρα της νέας σεζόν

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την έναρξη της δράσης στα τοπικά πρωταθλήματα, με την Α1 ΕΠΣΗ να κάνει την αρχή αυτό το Σαββατοκύριακο.

Ο  Α’ Αντιπρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής και Πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος ΕΠΣΗ, Γιώργος-Πλούταρχος Κουτεντάκης με δήλωση του αναφέρθηκε στην έναρξη της σεζόν.

Αναλυτικά υπογράμμισε: «Λίγες ώρες μας χωρίζουν από την έναρξη των τοπικών πρωταθλημάτων ΕΠΣΗ για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2021-2022. Είμαστε βέβαιοι ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι με το τοπικό ποδόσφαιρο ανυπομονούν για τη σέντρα, ανυπομονούν για να βρεθούμε και πάλι όλοι μαζί στα γήπεδα, να δώσουμε ποδοσφαιρική πνοή στις τοπικές κοινωνίες, να πανηγυρίσουμε γκολ, να χειροκροτήσουμε και να στηρίξουμε όλες τις ομάδες, όλους τους ποδοσφαιριστές.

Έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από την τελευταία επίσημα παιχνίδια. Ένας χρόνος πολύ δύσκολος αλλά μέσα από όλα αυτά τα εμπόδια που περάσαμε, επιβεβαιώθηκε ότι το τοπικό ποδόσφαιρο του Ηρακλείου έχει γερές βάσεις και είναι έτοιμο για μια ομαλή επανεκκίνηση. Εμείς ως ΕΠΣΗ και Επιτροπή Πρωταθλήματος έχουμε εργαστεί πολλές ώρες τους τελευταίους μήνες και είμαστε έτοιμοι σε όλα τα επίπεδα για τη διοργάνωση των τοπικών πρωταθλημάτων.

Θα πρέπει παράλληλα να τηρηθούν απαρέγκλιτα οι οδηγίες που δόθηκαν για την τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου. Η υγεία και η ασφάλεια όλων είναι η μέγιστη προτεραιότητα και οφείλουμε όλοι να τα σεβαστούμε.

Εύχομαι σε όλα τα σωματεία, στους παράγοντες, στους ποδοσφαιριστές, στους διαιτητές, στους παρατηρητές και στο φίλαθλο κόσμο του τοπικού ποδοσφαίρου μια νέα ποδοσφαιρική σεζόν χωρίς προβλήματα, με υγεία και πάνω απ’ όλα να απολαύσουμε αυτό που αγαπάμε και υπηρετούμε… Το τοπικό ποδόσφαιρο!»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News