Συνάντηση Μητσοτάκη με τον πρόεδρο της FIFA Τζιάνι Ινφαντίνο στη Νέα Υόρκη!

Αθλητισμός
Συνάντηση Μητσοτάκη με τον πρόεδρο της FIFA Τζιάνι Ινφαντίνο στη Νέα Υόρκη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το πρόεδρο της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, θα συναντήσει στη Νέα Υόρκη την σήμερα Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου στις 19:15 (τοπική ώρα των ΗΠΑ) ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Είναι μάλιστα το πρώτο ραντεβού του Έλληνα Πρωθυπουργού στο πλούσιο πρόγραμμα επαφών και συναντήσεων του στη Νέα Υόρκη τόσο στο πλαίσιο, όσο και στο περιθώριο της συμμετοχής του στην 76η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, προκαλώντας εντύπωση, γιατί έχει ποδοσφαιρική χροιά. 

Οι δυο τους έχουν συναντηθεί ξανά κατά την παρουσία του Τζιάνι Ινφαντίνο στην Αθήνα πέρυσι τον Φεβρουάριο 2020, με τότε θέμα συζήτησης την ολιστική μελέτη για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μέχρι στιγμής, ωστόσο, δεν έχει διαρρεύσει από το Μέγαρο Μαξίμου κάτι για το ποια θα είναι η ατζέντα της συζήτησής που θα έχουν επί αμερικανικού εδάφους.

Προς το παρόν παίζουν πολλά ως σενάριο για το αντικείμενο της επαφής του. Η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, η υποστήριξη που θέλει ο Ινφαντίνο να κάνει το Μουντιάλ κάθε δύο χρόνια; Θα δείξει... Σίγουρα ωστόσο οι αντιδράσεις στο σχέδιο της FIFA για το παγκόσμιο κύπελλο, είναι έντονες στην Ευρώπη...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News