Συνδιοργανωτής του «Ράλλυ Κρήτης» το ΕΑΚΗ

Αθλητισμός
Συνδιοργανωτής του «Ράλλυ Κρήτης» το ΕΑΚΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από το κλειστό του Λίντο η εκκίνηση και ο τερματισμός του αγώνα…

Στη μεγάλη γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού, το Η & Κ ΑΕΒΕ Ράλλυ Κρήτης» θα λάβει μέρος και το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ηρακλείου (ΕΑΚΗ) αφού θα είναι εκ των συνδιοργανωτών μαζί με το Υφυπουργείο Αθλητισμού, την Περιφέρεια Κρήτης και το Δήμο Ηρακλείου.

Ο αγώνας που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον είναι προγραμματισμένος για το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Μάλιστα, τόσο η εκκίνηση όσο και ο τερματισμός της μεγάλης αυτής γιορτής του μηχανοκίνητου αθλητισμού, θα γίνει έξω από το κλειστό γυμναστήριο του Λίντο, που είναι εγκατάσταση που ανήκει στη δύναμη του ΕΑΚΗ. Μάλιστα την Παρασκευή το απόγευμα (19:00) η διοικούσα επιτροπή έχει προγραμματίσει να προσφέρει ένα μπουφέ στον προαύλιο χώρο του κλειστού, στα πληρώματα ενισχύοντας το εορταστικό κλίμα που υπάρχει.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του ΕΑΚΗ Λευτέρης Ζερβός «είναι πραγματικά τιμή μας, να συμμετέχουμε σε μια τέτοια γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Μετά το Ράλλυ Ακρόπολις που απογειώθηκε φέτος και γνώρισε τεράστια επιτυχία, με την συνδρομή του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, τώρα είναι η σειρά του Ράλλυ Κρήτης, να γίνει κάτι ανάλογο. Ο μηχανοκίνητος αθλητισμός, πραγματικά στα καλύτερα του. Σαν ΕΑΚΗ, ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλα τα πληρώματα που θα συμμετάσχουν».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News