Τσιτσιπάς, Γιάννης, Μέσι και Ρονάλντο είναι σταρ, με ό, τι συνεπάγεται...

Αθλητισμός
Τσιτσιπάς, Γιάννης, Μέσι και Ρονάλντο είναι σταρ, με ό, τι συνεπάγεται...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ακόμα και να μην παίξει ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Davis Cup, η παρουσία του στην Κρήτη και τα όσα είπε χθες πως οφείλει (και βέβαια θυμάται) για τις εγκαταστάσεις στο Lyttos Beach είναι μεγάλη τεράστια διαφήμιση για τον αθλητισμό της Κρήτης και τις εγκαταστάσεις στη Χερσόνησο βεβαίως βεβαίως! Όπως έφτιαξε και τους φίλους της ΑΕΚ εκδηλώνοντας ανοικτά μετά από καιρό τα αισθήματα του και λέγοντας "θα ηθελα να τη δω αν μπορέσω μιας και παίζει στο Ηράκλειο!"

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι το Νο3 του τένις στον κόσμο για όποιον δεν το έχει συνειδητοποιήσει! Και είναι λογικό σαν σταρ που είναι να έχει αντιπάθειες! Καλύτερα να σε φθονούν όμως παρά να σε λυπούνται και αυτό ισχύει και για τους σταρ του ποδοσφαίρου αλλά και του μπάσκετ, πχ τον Γιάννη Αντετοκούνμπο...

Πάμε με την ευκαιρία και στο διεθνές ποδόσφαιρο και να σταθούμε σε κάτι που πολλοί δεν έχετε σκεφτεί. Απέτυχαν παταγωδώς στην πρεμιέρα τους στο Τσάμπιονς Λιγκ Παρί και Γιουνάιτεντ, με ισοπαλία και ήττα σε παιχνίδια με Μπριζ και Γιουνγκ Μπόις αντίστοιχα! Δηλαδή...με ομαδούλες της σειράς μπροστά στο δικό τους μέγεθος και κυρίως στο δικό τους μπάτζετ, γιατί κατά τα λοιπά η Μπριζ έχει μια ιστορία. Ωστόσο η παρουσία του Μέσι στην Παρί και του Ρονάλντο στη Γιουνάιτεντ δεν έχει μόνο...θετικές συνέπειες! Διαβάστε τι έγραφαν τα ρεπορτάζ όταν πήγαινε ο Μέσι στο Παρίσι: "Ο Λιονέλ Μέσι από την Τρίτη 10/8 ανήκει στην Παρί Σεν Ζερμέν. Στη μεταγραφή του καλοκαιριού, αν όχι του αιώνα ολάκερου. Θα πλαισιώσει τους Νεϊμάρ και Μπαπέ στην επίθεση της γαλλικής ομάδας.

Η οποία για πολλούς έχει δημιουργήσει μια dream team που αναμένεται να σαρώσει τα πάντα στο διάβα της εφέτος.

Ωστόσο, πάντα θα υπάρξουν μερικοί που θέλουν ίντριγκα και ανατροπές. Στο πλαίσιο αυτό, προέκυψε φημολογία πως ο Κιλιάν Μπαπέ δεν θέλει να είναι μέλος αυτής της τριάδας-φωτιάς. Το συμβόλαιό του λήγει το 2022 και ακόμα δεν έχει ανανεωθεί. Αυτή η κατάσταση «γεννά» κάτι τέτοια δημοσιεύματα που θέλουν να ταράξουν τα νερά."

Διαβάστε τώρα και τι λένε για την Γιουνάιτεντ κάποιοι που ξέρουν πρόσωπα και πράγματα εκεί (γνωστοί και στην Ελλάδα)...

"Μπορεί η επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο να έχει προκαλέσει ντελίριο στους φίλους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Πορτογάλος να έχει αρχίσει εντυπωσιακά, με τρία γκολ σε δύο εμφανίσεις, αλλά σύμφωνα με τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ δεν είναι όλα… ρόδινα. Ο Βούλγαρος παλαίμαχος φορ των «διαβόλων» (αλλά και του ΠΑΟΚ) προέβλεψε πως θα υπάρχει γκρίνια στην ομάδα από παίκτες που είχαν θέση στα βασικά πλάνα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, αλλά πλέον επισκιάζονται από την πληθωρικότητα του 36χρονου άσου.

«Δεν εκπλήσσομαι από την άμεση επίδραση που έχει στη Γιουνάιτεντ. Θα γίνεται συνεχώς καλύτερος καθώς προχωράει η σεζόν. Δεν υπάρχει αμφιβολία για την ικανότητα στο σκοράρισμα και την αύρα που έφερε στην ομάδα. Θα είναι ενδιαφέρον, όμως, πώς ο Όλε θα καταφέρει να κρατήσει τους άλλους παίκτες χαρούμενους. Θα πρέπει να αποφασίσει πώς θα χρησιμοποιεί τον Έντινσον Καβάνι και τον Αντονί Μαρσιάλ. Σ΄ αυτές τις περιπτώσεις είναι που γίνεται δύσκολο να διαχειρίζεσαι ένα ταλαντούχο σύνολο, διότι οι παίκτες θα νιώθουν αδικημένοι», τόνισε ο Μπερμπάτοφ, που είχε διατελέσει και συμπαίκτης του CR7 στη Γιουνάιτεντ."

Πηγή φωτογραφίας: INTIME

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News