Σάκης Κατσούλης: Μετά το… survivor επιστροφή και στο ποδόσφαιρο!

Ποδόσφαιρο
Σάκης Κατσούλης: Μετά το… survivor επιστροφή και στο ποδόσφαιρο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανέλαβε προπονητής τερματοφυλάκων στον Άγιο Ιερόθεο μαζί με τον Διονύση Χιώτη

Μετά τη νίκη στο Survivor, ο Σάκης Κατσούλης έκανε το επόμενο… βήμα και στο ποδόσφαιρο.

Θα φορέσει ξανά τα γάντια του τερματοφύλακα, όμως με νέο ρόλο, αφού ανέλαβε προπονητής των γκολκίπερ στην ομάδα του Άγιου Ιερόθεου.

Η διοίκηση του σωματείου ανακοίνωσε, ότι αναλαμβάνει το συγκεκριμένο κομμάτι μαζί με το Διονύση Χιώτη, από την πρώτη ομάδα μέχρι τα τμήματα των ακαδημιών.

Η ανακοίνωση: «Συνεργασία με τους Σάκη Κατσούλη και Διονύση Χιώτη.

Η οικογένεια μας γιγαντώνεται σε όλα τα επίπεδα. Ένας τομέας στον οποίο θα δώσουμε ιδιαίτερη βάση τη φετινή χρονιά θα είναι το κομμάτι των υποδομών το οποίο θα αποτελέσει την κορυφή της πυραμίδας. Έτσι στο πλαίσιο αυτό η διοίκηση μας προχώρησε σε μία νέα συνεργασία που ανεβάζει το επίπεδο του συλλόγου.

Συγκεκριμένα ο Άγιος Ιερόθεος ανακοινώνει τη συνεργασία με την ακαδημία που έχουν δημιουργήσει οι Διονύσης Χιώτης και Σάκης Κατσούλης οι οποίοι ειδικεύονται στην εκγύμναση τερματοφυλάκων. Οι δυο τους έχοντας τεράστια εμπειρία από αυτό το κομμάτι θα αναλάβουν εξ ολοκλήρου την εκγύμναση των πορτιέρο απ' την α ομάδα μέχρι την ακαδημία. Με την κίνηση αυτή ο Άγιος Ιερόθεος δείχνει τη διάθεση του να ανεβάσει το επίπεδο του».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News