Με φιλάθλους στο «Γεντί Κουλέ»: Δυνατό φιλικό για ΟΦΗ και Εργοτέλη

Ποδόσφαιρο
Με φιλάθλους στο «Γεντί Κουλέ»: Δυνατό φιλικό για ΟΦΗ και Εργοτέλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στις 9 το βράδυ η σέντρα (Cosmote Sport 2)

Το γήπεδο “Θεόδωρος Βαρδινογιάννης” ανοίγει και πάλι τις θύρες του για τους φιλάθλους μετά από σχεδόν 1,5 χρόνο.

Η αποψινή (21:00, Cosmote Sport 2) φιλική αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Εργοτέλη θα γίνει με την παρουσία κόσμου και συγκεκριμένα κατόχων εισιτηρίων διαρκείας.

Αγωνιστικά, οι δύο συμπολίτες θα έχουν την ευκαιρία να βγάλουν συμπεράσματα για τον βαθμό ετοιμότητας των διαθέσιμων παικτών αυτή τη χρονική περίοδο.

Από πλευράς ΟΦΗ, ο Νίκος Νιόπλιας θέλει η ομάδα του να διατηρήσει τον ρυθμό της ενόψει της πρεμιέρας, όμως υπάρχουν αρκετές απουσίες.

Στο... απουσιολόγιο είναι οι τραυματίες Μεγιάδο και Τοράλ, οι ανέτοιμοι Ναμπί, Τσιλιανίδης, Σελίμοβιτς και Φαν Ντάινεν, αλλά και οι Γιαννούλης και Στάικος λόγω ίωσης. Επίσης, εκτός είναι λόγω υποχρεώσεων με τις Εθνικές ομάδες οι Επασί, Ουές, Διαμαντής και Γρίβας.

Τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα Φιορίν Ντουρμισάι και Λάζαρος Λάμπρου θα αγωνιστούν για πρώτη φορά με τα “ασπρόμαυρα”, ενώ στην αποστολή είναι και οι νεαροί Φαϊτάκης και Καραντινός από την ομάδα Κ17.

Αρκετές απουσίες και για τον Εργοτέλη, όμως παρ’ όλα αυτά ο Νίκος Μπαδήμας θα “μετρήσει” τις δυνάμεις της ομάδας του αυτή την περίοδο.

Η προετοιμασία των “κιτρινόμαυρων” ολοκληρώθηκε χθες χωρίς απρόοπτα, ενώ εκτός είναι οι τραυματίες Άπι, Κόνρααντ, Νεράλ, Αλεξάκης και Κουτάντος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News