Ηράκλειο: Η σύζυγος ήταν… σαΐνι και έσωσε τον γνωστό παράγοντα από χάκερς τραπεζών!

Αθλητισμός
Ηράκλειο: Η σύζυγος ήταν… σαΐνι και έσωσε τον γνωστό παράγοντα από χάκερς τραπεζών!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια τρομερή ιστορία με πολύ σασπένς εξελίχτηκε με πρωταγωνιστές τα μέλη γνωστής ποδοσφαιρικής οικογένειας

Την 31η Αυγούστου 2021 θα τη θυμούνται για καιρό τα μέλη μιας πολύ γνωστής ποδοσφαιρικής οικογένειας του Ηρακλείου που σώθηκαν την τελευταία στιγμή από χάκερς που παραβίασαν τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς!

Το σκηνικό εκτυλίχτηκε πρωινές ώρες της Τρίτης, όταν οι τραπεζικοί λογαριασμοί που διατηρεί υψηλόβαθμος παράγοντας του ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου, ξεκίνησαν να αδειάζουν τμηματικά και γίνονταν αναλήψεις ποσών ανά λίγα λεπτά!

Τις περίεργες τραπεζικές κινήσεις πήρε χαμπάρι η σύζυγος που αποδείχτηκε... τσακάλι και ενημέρωσε άμεσα τον παράγοντα, αντιλαμβανόμενη ότι κάποιοι έχουν μπει και αδειάζουν τους λογαριασμούς τους!

Τα επόμενα λεπτά ήταν δραματικά, με το σύζυγο να τρέχει "σκασμένος" στο τραπεζικό κατάστημα (ευτυχώς ήταν σε κοντινή απόσταση) για να μπλοκάρει τις παράνομες αναλήψεις! Στην τράπεζα σήμανε συναγερμός ενώ ενημερώθηκαν και τα κεντρικά και η ασφάλεια, όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις.

Εξακριβώθηκε ότι πρόκειται για χάκερς του εξωτερικού, που έκαναν εμβάσματα για χώρες όπως η Εσθονία και θα μπορούσαν την επόμενη ημέρα να πάνε σε ένα ATM και να «σηκώσουν» τα χρήματα!

Η ασφάλεια της Τράπεζας μπλόκαρε τις κινήσεις των λογαριασμών και λίγο αργότερα τα χρήματα επέστρεψαν… στη θέση τους Ωστόσο ο παράγοντας υποχρεώθηκε να αλλάξει όλες τις κάρτες, τους λογαριασμούς και τους κωδικούς που είχαν παραβιαστεί για να μην υπάρξει ανάλογη περιπέτεια στο μέλλον.

Μάλιστα, σήμερα έγινε και καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής ενώ την υπόθεση αναμένεται να αναλάβει η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, αν και φαίνεται ότι τέτοιου είδους χάκερς από το εξωτερικό δύσκολα εντοπίζονται…

Για την γνωστή ποδοσφαιρική οικογένεια του Ηρακλείου ήταν μια περιπέτεια που θα έχουν να τη θυμούνται για πολλά χρόνια.

Ωστόσο όλα τα εύσημα ανήκουν στη σύζυγο, που με την γρήγορη αντίληψη της κατάστασης, έσωσε τις καταθέσεις της οικογένειας και θα μπορούσε στο μέλλον να ακολουθήσει και καριέρα… ντετέκτιβ!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News