Αθλητισμός

Γιώργος Ορφανός: «Γι' αυτό κράτησε τον Αυγενάκη ο Μητσοτάκης»

«Oι όποιες κατηγορίες πάει δεν πάει καλά, μετράνε λιγότερο σε μια τέτοια σχέση...»

Ο άλλοτε υπουργός Γιώργος Ορφανός μίλησε στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» για την παραμονή Αυγενάκη στο κυβερνητικό σχήμα μετά από τον ανασχηματισμό που έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Ορφανός δήλωσε για την παραμονή Αυγενάκη:

«Έπρεπε να το περιμένουμε. Ο Αυγενάκης ήταν γραμματέας της ΝΔ με αρχηγό τον Μητσοτάκη πριν γίνει κυβέρνηση. Είναι πρόσωπο εμπιστοσύνης. Οι πράξεις δείχνουν ότι τον εμπιστεύεται. Συνεπώς οι όποιες κατηγορίες πάει δεν πάει καλά μετράνε λιγότερο σε μια τέτοια σχέση».

Αν είναι βαρίδιο για τον Μητσοτάκη και την κυβέρνηση ο Αυγενάκης:

«Δεν το αισθάνεται έτσι. Ποια θέματα ήταν έντονα το τελευταίο διάστημα; Το ένα οι πυρκαγιές όπου στο επίκεντρο ήταν η Πυροσβεστική και η Αστυνομία με τον κ. Χρυσοχοΐδη και της πανδημίας με τον κ. Κικίλια. Όπου αισθάνθηκε προβλήματα, έκανε τις μεταβολές. Ο κ. Μητσοτάκης δεν αισθάνθηκε πρόβλημα με τον Αυγενάκη, φαίνεται ότι τα έχουν συζητήσει, είναι γνωστής του τι συμβαίνει και έτσι προχωράει. Του χρόνου τέτοιο καιρό μπαίνει σε προεκλογική περίοδο. Δύσκολα κάνεις τότε μεταβολές, ότι ήταν να γίνει έπρεπε να γίνει τώρα. Αρά όπως φαίνεται, ο Αυγενάκης θα παραμείνει μέχρι τέλους».

Πηγή: Metrosport

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια