Αθλητισμός

Όταν πας στον Ιερό Ναό Αγίου Μύρωνα και ακούς...για πόλο!!

Σαν αθλητικός συντάκτης αλλά κυρίως σαν άνθρωπος που αγαπάει τον αθλητισμό αισθάνθηκα πολύ όμορφα το βράδυ του Σαββάτου. Αρχικά αισθάνθηκα έκπληξη αλλά στη συνέχεια ένιωσα όμορφα αλλά και με συναισθήματα περηφάνιας:

Ο λόγος; Βρέθηκα στον Άγιο Μύρωνα και στον ομώνυμο Ιερό Ναό που γιόρταζε. Και εκεί που τέλειωνε η λειτουργία, άκουσα δυο λόγια που με καθήλωσαν από τον Επίσκοπο Κνωσσού Πρόδρομο: "Μπράβο στον αρχηγό της Εθνικής Γιάννη Φουντούλη που ζήτησε συγνώμη από τους Έλληνες επειδή πανηγύρισαν! Μπράβο στον ίδιο και στους αθλητές μας για ότι πέτυχαν!"
Η Εκκλησία πρέπει να είναι κοντά σε ότι ενδιαφέρει την κοινωνία και δη στον αθλητισμό! Ειδικά όταν βγάζει υγεία οπως η Εθνική πόλο...

Και βέβαια υπάρχει και η άλλη, επίσης θετική όψη του νομίσματος! Για να ακούγονται αυτή η ομάδα και ο αρχηγός της μέχρι και...στις εκκλησίες μας καταλαβαίνετε πόσο έχει κερδίσει η ομάδα και το άθλημα τους Έλληνες! 

Αυτή η Εθνική θα φέρει παιδιά στο άθλημα της υδατοσφαίρισης και δη στον αθλητισμό και είναι επίσης  μεγάλο κέρδος και εξόχως σημαντικό όφελος αυτό για την κοινωνία μας. Εδώ κολλάει και η εκκλησία που θέλει μια κοινωνία με σωστά πρότυπα, όπως είπε και ο Επίσκοπος Κνωσσού...

Ναι, έτσι θέλουμε την Εκκλησία μας: Να αφουγκράζεται την κοινωνία και να αναδεικνύει τα πρότυπά της!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια