Γιακουμάκης: «Σύντομα οι εξελίξεις για τη μεταγραφή μου»

Ποδόσφαιρο
Γιακουμάκης: «Σύντομα οι εξελίξεις για τη μεταγραφή μου»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ηρακλειώτης επιθετικός μίλησε για τις εξελίξεις που έρχονται

Ο Γιώργος Γιακουμάκης δεν αγωνίστηκε στο φιλικό της Φένλο με τον Παναθηναϊκό, καθώς έρχονται εξελίξεις με τη μεταγραφή του.

Μιλώντας στους Έλληνες εκπροσώπους του Τύπου, τόνισε ότι ουσιαστικά αυτός ήταν και ο λόγος που δεν έπαιξε στην χθεσινή αναμέτρηση.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Δεν είχα κάποιο θέμα τραυματισμού και δεν έπαιξα στο συγκεκριμένο φιλικό. Απλώς είμαι σε συνεννόηση με τη διοίκηση της ομάδας πως θα ήταν καλύτερα να “προστατευτώ” από τα ματς για παν ενδεχόμενο, διότι έχουμε συμφωνήσει με το κλαμπ να πάρω μεταγραφή τις επόμενες ημέρες. Περιμένουν να πάρουν κάποια χρήματα από μένα με τη μεταγραφή μου σε μία άλλη ομάδα».

Σε ότι αφορά τον επόμενο «σταθμό» της καριέρας του, υπογράμμισε ότι μπορεί να είναι εντός Ολλανδίας, όμως μιλάει και με ομάδες εκτός χώρας.

Αναλυτικά επισήμανε: «Θέλω να πιστεύω ότι εντός μίας εβδομάδας με δέκα μέρες το πολύ θα έχουμε κάποια σημαντικά νέα, με επίσημες προτάσεις. Δεν γνωρίζω ακόμη που. Υπάρχει πιθανότητα και για εντός, αλλά και για εκτός Ολλανδίας. Υπάρχουν αρκετές συζητήσεις, ελπίζω να τελειώσουμε σύντομα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News