Σπουδαία μεταγραφή: Ο διπλός ρόλος του Νίκου Κουσίδη στον Ανθεστίωνα

Ποδόσφαιρο
Σπουδαία μεταγραφή: Ο διπλός ρόλος του Νίκου Κουσίδη στον Ανθεστίωνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανακοινώθηκε η συμφωνία με τον 28χρονο μεσοεπιθετικό

Την απόκτηση του Νίκου Κουσίδη ανακοίνωσε ο Ανθεστίων, ολοκληρώνοντας μια από τις σημαντικότερες μεταγραφές.

Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός θα έχει διπλό ρόλο στην ομάδα του Θραψανού.

Πέρα από ποδοσφαιριστές, αναλαμβάνει και προπονητής στα τμήματα της ακαδημίας.

Η ανακοίνωση: «Η διοίκηση του Α.Ο. Ανθεστίων Θραψανού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει μια από τις πιο σημαντικές μεταγραφές των τελευταίων ετών.

Ο Νίκος Κουσίδης (28 ετών, μεσοεπιθετικός) είναι από σήμερα ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, αποτελώντας μια προσθήκη με ξεχωριστή σημασία.

Η πορεία του στις επαγγελματικές κατηγορίες έχει αναδείξει την αγωνιστική του ποιότητα, ενώ ξεχωρίζει και για το ήθος του ως χαρακτήρας.

Ο έμπειρος άσος ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Ηροδότου και ακολούθησε το μεγάλο βήμα για την ομάδα U19 του Παναθηναϊκού, ενώ μερικά χρόνια αργότερα υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο στους «πράσινους».

Στη Super League αγωνίστηκε και με τη φανέλα του Άρη, ενώ ακολούθησε η παρουσία του σε Ηρόδοτο (δύο θητείες), ΟΦΗ, Βύζαντα Μεγάρων, Πανθρακικό, ΑΕ Καραϊσκάκης, Jaro (Φινλανδία) και Γιούχτα. Επιπλέον, υπήρξε διεθνής με την Εθνική μας ομάδα U19.

Είναι πολύ σημαντικό, ότι ο Νίκος Κουσίδης θα έχει διπλό ρόλο στο σωματείο μας. Συγκεκριμένα αναλαμβάνει και υπεύθυνος-προπονητής στα τμήματα της Ακαδημίας, όπου είμαστε βέβαιοι ότι θα μεταδώσει τις γνώσεις και την εμπειρία του στα παιδιά του χωριού μας και της ευρύτερης περιοχής.

Νίκο, σε καλωσορίζουμε στην «κιτρινόμαυρη» οικογένεια! Ευχόμαστε υγεία και μια δημιουργική σεζόν σε όλα τα επίπεδα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News