Όσο… μπορούσε: Ήττα 2-0 για τον ΟΦΗ από την ανώτερη Άλκμααρ

Ποδόσφαιρο
Όσο… μπορούσε: Ήττα 2-0 για τον ΟΦΗ από την ανώτερη Άλκμααρ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δυνατό «τεστ» για την ομάδα του Ηρακλείου

Με ξεκάθαρη διαφορά ποιότητας, αλλά και ετοιμότητας, ο ΟΦΗ «τέσταρε» τις δυνάμεις του στο σημερινό φιλικό με την Άλκμααρ.

Η ομάδα του Ηρακλείου ηττήθηκε 2-0 σε ένα παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων, καθώς μιλάμε για ένα αντίπαλο που τερμάτισε πέρυσι 3ος στο ολλανδικό πρωτάθλημα πίσω από Άγιαξ και Αϊντχόφεν.

Οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Νιόπλια προσπάθησαν όσο μπορούσαν να ακολουθήσουν το ρυθμό των αντιπάλων, κάτι καθόλου εύκολο και ειδικά αυτή την εποχή.

Η Άλκμααρ είναι σαφώς σε πιο προχωρημένο στάδιο, αφού είναι στην τελική ευθεία για την έναρξη του πρωταθλήματος, ενώ υπάρχει και ποιοτική… απόσταση.

Ο ΟΦΗ δυσκολεύτηκε στην άμυνα, όταν οι Ολλανδοί είχαν τον έλεγχο και συνδυαστικό παιχνίδι, ενώ στην επίθεση δε μπόρεσε να βγάλει πολλές «τελικές».

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 8’ με τον Γκούντμουντσον, ενώ στο 58’ ο Μπερκχάουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Επασί, Βούρος (62’ Μαρινάκης), Σελίμοβιτς (46’ Γιαννούλης), Πασαλίδης (77’ Διαμαντής), Λυμπεράκης (62’ Κοροβέσης), Μεγιάδο (46’ Μπαλογιάννης), Ντε Γκούζμαν (77’ Ουές), Καμάου (46’ Νέιρα), Φαν Ντάινεν (28’ λ.τ. Στάρτζεον – 84’ Νοικοκυράκης), Σαρδινέρο (62’ Γρίβας), Καστάνιος (62’ Γκονζάλεζ).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News