Έχασε από τον πρωταθλητή Παναθλητικό ο ΟΦΗ

Μπάσκετ
Έχασε από τον πρωταθλητή Παναθλητικό ο ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ήττα για τις Κορασίδες του Ηρακλείου από την καλύτερη ομάδα του τουρνουά…

Ολοκληρώθηκε η τέταρτη ημέρα της Τελικής Φάσης του 32ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κορασίδων που διεξάγεται στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γ. Μελισσηνός» στην Καισαριανή. Στο τρίτο αγώνα της ημέρας ο Παναθλητικός επικράτησε 80-36 του ΟΦΗ και εξασφάλισε τον τίτλο του πρωταθλητή.

Από το ξεκίνημα του αγώνα η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν άφησε κανένα περιθώριο στον ΟΦΗ, καθώς προηγήθηκε με 17-1 (7΄42΄΄) και 29-9 (13΄9΄΄). Η διαφορά έφθασε στο +44 (34΄31΄΄), με τον Παναθλητικό Συκεών να παίρνει τη νίκη με το τελικό 80-36.

Δεκάλεπτα: 22-3, 49-16, 63-24, 80-36

Διαιτητές: Αργυρούδης, Φασόλης

ΟΦΗ (Ζερβάκη): Μουρτζάκη, Διαμαντάκη 14, Σταθοράκη, Αλιφραγκή 9, Καζάκη, Καμνάκη, Τζανετή 5(1), Σταματάκη, Μηλιαρά 8, Μελαμπιώτη, Μοσχονησώτη, Ανυφαντάκη.

Ζερβάκη Έφη (προπονήτρια ΟΦΗ): «Παίξαμε με την μακράν καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Εμείς το μόνο που θέλαμε ήταν να έχουμε αυτή την εμπειρία, να δούμε κατά πόσο μπορούμε να κοντραριστούμε. Ποντάραμε σε κάποια πράγματα, παίξαμε μια κλειστή άμυνα, προσπαθήσαμε να περιορίσουμε τις ψηλές. Τελικά και με τα κορμιά υπερίσχυσαν παντού, κάλυψαν όλο το γήπεδο και τα σουτ τους μπήκαν, δεν είχαμε καμία τύχη. Εμείς είμαστε χαρούμενοι που είμαστε εδώ και αυτό θέλουμε να το χαιρόμαστε κάθε μέρα».

Μηλιαρά Ελένη (αθλήτρια ΟΦΗ): «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Υπερτερούσαν και σε κορμιά και σε δύναμη. Εμείς κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε. Πάμε αύριο δυνατά να το πάρουμε και να κατακτήσουμε η δεύτερη θέση. Συγχαρητήρια στον Παναθλητικό».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News