Αντετοκούνμπο: Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω τι συνέβη

Αθλητισμός
Αντετοκούνμπο: Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω τι συνέβη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πανηγύρισαν οι Μπακς την κατάκτηση του τίτλου στους δρόμους του Μιλγουόκι

Οι Μπακς είναι οι νέοι πρωταθλητές του ΝΒΑ. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η παρέα του επανέφεραν τα "Ελάφια" στην κορυφή ύστερα από 50 χρόνια, νικώντας 4-2 τους Φοίνιξ Σανς.

Το Μιλγουόκι πανηγύρισε στους δρόμους της πόλης με τους πρωταγωνιστές της επιτυχίας μέσω παρέλασης που έγινε με ανοικτό λεωφορείο.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν ο τελευταίος παίκτης των Μιλγουόκι Μπακς που μίλησε στο φινάλε της παρέλασης των πρωταθλητών του ΝΒΑ. Ο MVP των NBA Finals μπορεί να ήταν μόνος στην σκηνή που στήθηκε έξω από το Fiserv Forum, αφού ο αδελφός του, Θανάσης, παρακολουθούσε μέσα από ένα τζιπ (λόγω πρωτοκόλλου κορονοϊού), δεν παρέλειψε όμως να του απευθύνει τον λόγο στη διάρκεια της ομιλίας του.

Πέραν αυτού, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εξήγησε απευθυνόμενος στο κοινό των "Ελαφιών" που κατέκλυσε τους δρόμους γύρω από το Fiserv Forum πως "είμαι πολύ χαρούμενος, περήφανος για όλη την ομάδα. Κάναμε σκληρή δουλειά, πιστέψαμε στους εαυτούς μας. Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω τι συμβαίνει, προσπαθώ να το ζήσω και να το απολαύσω μαζί σας".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News