Και από τα γραφεία του Ερασιτέχνη η Κάρτα Φίλου ΟΦΗ

Αθλητισμός
Και από τα γραφεία του Ερασιτέχνη η Κάρτα Φίλου ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κοστίζει 10 ευρώ και τα έσοδα διατίθενται στον Ερασιτέχνη

Η διάθεση της Κάρτας Φίλου ΟΦΗ πλέον διατίθεται και από τα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, όπως έγινε γνωστό. Η σχετική ενημέρωση:

«Η διαδικασία της έκδοσης ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΟΦΗ απο σήμερα γίνεται και απο τα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, στην οδό Ισαύρων 93, πίσω απο την θύρα 1 στο γήπεδο του ΟΦΗ, στα Καμίνια.

Κάθε μέρα από τις 9 π.μ. έως και τις 3μμ, σας περιμένουμε για να κάνουμε ΜΑΖΙ την διαδικασία έκδοσης κάρτα φίλου, που είναι απαραίτητη, για την έκδοση εισιτηρίου αγώνα, ή εισιτηρίου διαρκείας, ώστε να μπορέσεις να μπεις στο Γεντί Κουλέ, για να παρακολουθήσεις τα παιχνίδια της ομάδας.

Το κόστος της κάρτας φίλου είναι 10 ευρώ και τα έσοδα διατίθενται στον Ερασιτέχνη ΟΦΗ.

Η προπώληση της κάρτας, μέσα από το διαδίκτυο, έχει ήδη ξεκινήσει ηλεκτρονικά, μέσα από την πλατφόρμα της ticketmaster στο https://www.ticketmaster.gr/showEventInfo.html...

Την Κάρτα Φίλου ΟΦΗ μπορείτε να την προμηθευτείτε:

1. ηλεκτρονικά στο https://www.ticketmaster.gr/showEventInfo.html...

2. τηλεφωνικώς στο 210-8938111 (Καθημερινές 10:00-21:00 & Σαββατοκύριακο 17:00-21:00)

3. στα Καταστήματα Public.

4. από τα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Ισαύρων 93 Καμίνια, πίσω απο την θύρα 1, γήπεδο ΟΦΗ (9 π.μ. -3μμ).

Για πληροφορίες επικοινωνείτε με τα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ στο 2810 -311525 και στο e-mail : [email protected].

Αγοράζουμε εισιτήριο διαρκείας και στηρίζουμε τον ΟΦΗ μας. Στηρίζουμε τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ.

Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ είναι η ναυαρχίδα του αθλητισμού της Κρήτης, με 8 τμήματα και πάνω από 1500 αθλητές που έχει σήμερα στην δύναμη του.

Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ συνεχίζει να κρατάει ψηλά τη σημαία, έχει την ομάδα βόλεϊ στην Α1 κατηγορία, την γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου στην Α’ Εθνική, το σκάκι του ΟΦΗ στην Α’ Εθνική, το μπάσκετ στην Β’ Εθνική, το στίβο στις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα, το πόλο του ΟΦΗ σε άνδρες και γυναίκες σε εθνικές κατηγορίες και πολλές ατομικές επιτυχίες αθλητών του ΟΦΗ, σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ακόμη διαθέτει μια οργανωμένη ακαδημία ποδοσφαίρου (ηλικίες 7-14), η οποία κάθε χρόνο τροφοδοτεί με ταλεντάκια τις ακαδημίες της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 και αναδεικνύει ποδοσφαιριστές, που είτε φτάνουν στην πρώτη ομάδα, είτε συνεχίζουν στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, σε άλλους συλλόγους.

Είμαστε βέβαιοι ότι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ θα μπορέσουμε να διατηρήσουμε το σύλλογο μας, στην ελίτ του Ελληνικού αθλητισμού, σε όλα τα αθλήματα.

ΟΦΗ παντού!»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News