Αθλητισμός

Συνάντηση Δανδάλη με ΕΑΚΗ

Η αναλυτική ενημέρωση...

Συνάντηση με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και πρόεδρο του ΤΑΑ ΟΦΗ Βόλει Γιάννη Δανδάλη, είχε ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του ΕΑΚΗ Λευτέρης Ζερβός.

Η  διοίκηση του ΕΑΚΗ αναφέρει: "Η συνάντηση έγινε με σκοπό, ο κ. Ζερβός να ευχαριστήσει και προσωπικά τον Γιάννη Δανδάλη και την εταιρεία «Δανδάλης» για την χορηγική της υποστήριξη, για εργασίες αναβάθμισης, του κλειστού γυμναστηρίου του Λίντο.

Ακόμη, οι δυο άνδρες με αφορμή την χρησιμοποίηση του κλειστού γυμναστηρίου Λίντο, απο τον ΟΦΗ, την αγωνιστική σεζόν που πέρασε, συζήτησαν περαιτέρω συνεργασία και απο κοινού δράσεις της ομάδας βόλει του ΟΦΗ με το ΕΑΚΗ.

Οπως ανέφερε ο κ. Δανδάλης, το Λίντο, παραμένει στις σκέψεις του ΟΦΗ και τη νέα σεζόν, τουλάχιστον για τα μεγάλα παιχνίδια της Volley League, κάτι που οι δυο πλευρές θα συζητήσουν εκ νέου.

Ο πρόεδρος του ΤΑΑ ΟΦΗ, ευχαρίστησε τον κ. Ζερβό και τους υπαλλήλους του ΕΑΚΗ, για την θερμή φιλοξενία που έτυχε ο ΟΦΗ φέτος στο Λίντο. «Νοιώσαμε σαν το σπίτι μας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Δανδάλης, ο οποίος συνεχάρη τη διοίκηση του ΕΑΚΗ, για την σημαντική ανακαίνιση που έχει γίνει στο κλειστό γυμναστήριο.

«Είναι τιμή μας, που φιλοξενήσαμε τον ΟΦΗ στο ανακαινισμένο κλειστό γυμναστήριο του Λίντο, το οποίο πήρε ζωή μέσα απο τα παιχνίδια υψηλού επιπέδου της Volley League. Θα είναι χαρά μας να το ξανακάνουμε και πάλι. Ο ΟΦΗ είναι η μεγαλύτερη ομάδα της Κρήτης και κοσμεί με την παρουσία του, τη μεγάλη κατηγορία του Ελληνικού βόλει» ανέφερε ο κ. Ζερβός."

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια