Οι κορυφαίοι του Beach Volley έρχονται στον Άγιο Νικόλαο

Αθλητισμός
Οι κορυφαίοι του Beach Volley έρχονται στον Άγιο Νικόλαο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για τα τελικά του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος ...

Έχει γίνει πλέον θεσμός τα τελευταία χρόνια, ο Άγιος Νικόλαος να επικεντρώνει τα βλέμματα σε ότι αφορά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Volley. Και φέτος λοιπόν και συγκεκριμένα, 16-18 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί το «Agios Nikolaos Championships», με τη συμμετοχή των κορυφαίων του αθλήματος σε επίπεδο Ανδρών και Γυναικών.

Στα ταμπλό της τελικής φάσης θα αγωνιστούν οι οκτώ καλύτερες ομάδες Ανδρών και οι οκτώ καλύτερες ομάδες Γυναικών σύμφωνα με τη βαθμολογία που έχουν συγκεντρώσει από την παρουσία τους σε όλα τα τουρνουά που έγιναν εντός της σεζόν.

Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Beach Volley με διοργανώτρια της Ε.Ο.ΠΕ. συμπληρώνει φέτος 30 χρόνια ζωής και γιορτάζει με τα μεγάλα αστέρια του αθλήματος σε έναν από τους πιο κοσμοπολίτικούς και πιο ειδυλλιακούς προορισμούς της Ελλάδας.

Ο Άγιος Νικόλαος διοργανώνει με μεγάλη επιτυχία τις τελικές φάσεις των Πανελληνίων πρωταθλημάτων από το 2017 μέχρι και εφέτος με εξαίρεση το 2020 που η διοργάνωση ματαιώθηκε λόγω της πανδημίας covid-19.

Το τουρνουά συνδιοργανώνουν η Ε.Ο.ΠΕ., ο Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Αγίου Νικολάου (ΠΑΟΔΑΝ), η Δημοτική Ανώνυμη Επιχείρηση Αγίου Νικολάου (ΔΑΕΑΝ) και η Περιφέρεια Κρήτης με την αγωνιστική δράση να λαμβάνει χώρα στη γραφική μαρίνα της πόλης . Η κεντρική εγκατάσταση των αγώνων θα στηθεί στην πλαζ που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης του Αγίου Νικολάου, ενώ την Παρασκευή το μεσημέρι θα παραχωρηθεί συνέντευξη Τύπου με τη συμμετοχή των κορυφαίων ομάδων και εκπροσώπων, των διοργανωτών και χορηγών.

Η τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος θα μεταδοθεί από τη Δημόσια Τηλεόραση με δύο δίωρες τηλεοπτικές μεταδόσεις το Σάββατο 17/7 (19.30-21:30) και την Κυριακή 18/7 (19.30-21:30) από τον τηλεοπτικό σταθμό της ΕΡΤ-3.

Οι διοργανωτές λοιπόν δίνουν ραντεβού στον Άγιο Νικόλαο για το σερβίς των πρωταθλητών!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News