Μετάλλια για το «Αθλόπολις» στο Πανελλήνιο Ζίου Ζίτσου

Αθλητισμός
Μετάλλια για το «Αθλόπολις» στο Πανελλήνιο Ζίου Ζίτσου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με αποστολή έξι αθλητών-τριών έλαβε μέρος η Ακαδημία Μαχητικών Τεχνών Αθλόπολις στο 20ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου, των ηλικιών -18, -21 & +21 το οποίο πραγματοποιήθηκε με οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία τις προηγούμενες ημέρες στο κλειστό Γυμναστήριο «Παναγιώτης Σαλπέας» του Δήμου Πειραιά.

Χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Ζαϊμάκης Μάριο και χάλκινο ο Σηφάκης Εμμανουήλ. Οι δύο αυτοί αθλητές εντάσσονται στην εθνική ομάδα και θα ακολουθήσουν την αποστολή τόσο σε Παγκόσμιο όσο και σε Πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Η κατάταξη των υπόλοιπων αθλητών του σωματείου, που είχαν μία εξαιρετική παρουσία, παρά το γεγονός ότι δεν κατάφεραν να ανέβουν στο βάθρο , είναι :5η Ψυλλάκη Σοφία, 5ος Καρουζάκης Μανώλης, 7ος Τρίτσος Μαρίνος, 7ος Κανδύλας Στέλιος.

Ο προπονητής του αθλητικού σωματείου Γιώργος Ζαϊμάκης , δηλώνει ικανοποίηση και υπερηφάνεια για τους αθλητές του , οι οποίοι μετά από σχεδόν ένα χρόνο αθλητικής αδράνειας , κατάφεραν να αγωνιστούν σε ένα τόσο απαιτητικό πρωτάθλημα, να διεκδικήσουν και να κερδίσουν μία θέση στο βάθρο. Όπως επισημαίνει θα ακολουθήσει ένα δύσκολο και απαιτητικό πρόγραμμα προετοιμασίας των αθλητών για την εθνική ομάδα καθώς και προετοιμασία των αθλητών κάτω των 16 ετών για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που θα ακολουθήσει.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News