Επέστρεψαν από την Μάλτα τα χάλκινα κορίτσια της Συγχρονισμένης

Αθλητισμός
Επέστρεψαν από την Μάλτα τα χάλκινα κορίτσια της Συγχρονισμένης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με προπονήτρια την Ελεάνα Ασκοξυάκης και τις Κρητικές: Ταραζά, Ταμπακάκη και Κρομμυδάκη…

Επέστρεψε στην Αθήνα, από τη Μάλτα όπου μετείχε στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νεανίδων, η αποστολή της περήφανης Εθνικής μας ομάδας Καλλιτεχνικής (Συγχρονισμένης) Κολύμβησης με τα ταλαντούχα και πολλά υποσχόμενα για το μέλλον κορίτσια μας. Στις αποσκευές τους το χάλκινο μετάλλιο στο Highlight, αλλά και τα πολύ καλά πλασαρίσματα στο Κόμπο (5η θέση), στο Σόλο με τη Ζωή Καράγγελου και στο Ντουέτο.

Στην αποστολή συμμετείχαν η προπονήτρια του Ωρίωνα Ελεάνα Ασκοξυλάκη και οι αθλήτριες του Ωρίωνα Γλυκερία Ταραζά , Δέσποινα Ταμπακάκη και του ΝΟΧανίων Ιφιγένεια Κρομμυδάκη.

«Τα αποτελέσματα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Νεανίδων επισφράγισαν με τον καλύτερο τρόπο τον στόχο που βάλαμε πριν από έναν μήνα, όταν έγινε η επιλογή των αθλητριών και ξεκίνησε η προετοιμασία για το νέο αυτό team. Τέτοιες προσπάθειες χρειάζονται για να συνεχιστει η ανοδική πορεία του αθλήματος. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους της Ομοσπονδίας και σε όσους πίστεψαν και βοήθησαν προς αυτή την κατεύθυνση και φυσικά ένα μεγάλο μπράβο στις αθλήτριες της Εθνικής μας για την επιτυχία τους», είπε η προπονήτρια Ελεάνα Ασκοξυλάκη.

Θυμίζουμε την αποστολή: Αθλήτριες: Κωνσταντίνα Αγγελοπούλου (Ομαδικό, Κόμπο, Highlight), Ζωή Αγραφιώτη (Κόμπο, Highlight), Σταυρούλα – Βάγια Ελένη (Ομαδικό, Highlight, Κόμπο), Ελένη Φράγκου (Ομαδικό, Κόμπο, Highlight), Ζωή Καράγγελου (Ελεύθερο Σόλο, Ελεύθερο Ντουέτο, Ομαδικό, Κόμπο, Τεχνικό Σόλο, Τεχνικό Ντουέτο, Highlight), Μαρία Καραπαναγιώτου (Highlight, Ομαδικό, Κόμπο, Τεχνικό Ντουέτο), Ιφιγένεια Κρομμυδάκη (Ελεύθερο Ντουέτο, Ομαδικό, Κόμπο, Τεχνικό Ντουέτο, Highlight), Βασιλική Μολώζη (Highlight, Ελεύθερο Ντουέτο, Ομαδικό, Κόμπο), Γεωργία Ζώταλη (Ομαδικό, Κόμπο, Highlight), Κωνσταντίνα Φιλέντα (Highlight, Ομαδικό, Κόμπο), Γλυκερία Ταραζά (Ομαδικό, Κόμπο), Δέσποινα Ταμπακάκη (Highlight, Κόμπο). Μαζί τους, η ομοσπονδιακή προπονήτρια Ελεάνα Ασκοξυλάκη, η φροντιστής Ιφινόη Δαββέτα, η φυσικοθεραπεύτρια Στέλλα Μητσογιάννη, ο γιατρός Λάμπρος Λάσδας, η διεθνής Κριτής Στέλλα Κωνσταντινίδου και το μέλος του ΔΣ της ΚΟΕ Άκης Παυλογιάννης ως αρχηγός της αποστολής.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News