Μεταγραφικός «πυρετός»: Άρχισε η δουλειά και έρχονται οι… ενισχύσεις!

Ποδόσφαιρο
Μεταγραφικός «πυρετός»: Άρχισε η δουλειά και έρχονται οι… ενισχύσεις!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μέχρι και τρεις προσθήκες την επόμενη εβδομάδα

Η δουλειά ξεκίνησε για τον ΟΦΗ στο υπό ανακατασκευή Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο και μπροστά του υπάρχουν ημερομηνίες... σταθμοί.

Με τον μεταγραφικό... πυρετό να ανεβαίνει, οι άνθρωποι της ομάδας είναι σχεδόν έτοιμοι για τις επόμενες προσθήκες στο ρόστερ, που είναι φυσικά απαραίτητες.

Τα σημαντικά κενά εντοπίζονται στη μεσαία και τη μεσοεπιθετική γραμμή, ενώ στο... τραπέζι της κουβέντας είναι φυσικά και το “φύγε εσύ, έλα εσύ”, όπως μπορεί να συμβεί σε οποιαδήποτε μεταγραφική περίοδο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο ΟΦΗ είναι στην τελική ευθεία για τα επόμενα “χτυπήματα”. Η πρώτη ημερομηνία... σταθμός είναι η 11η Ιουλίου, καθώς εκείνη την Κυριακή είναι προγραμματισμένη η αναχώρηση για την Ολλανδία.

Μέχρι τότε, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα υπάρχουν προσθήκες στο έμψυχο δυναμικό, ενώ λέγεται ότι θα είναι τουλάχιστον τρεις. Όλοι οι στόχοι είναι από το εξωτερικό και οι συζητήσεις είναι τόσο προχωρημένες, ώστε να αναμένεται πλέον η τελική απάντηση των... υποψήφιων να φορέσουν την “ασπρόμαυρη” φανέλα.

Όπως είπε πρόσφατα και ο CEO της ΠΑΕ, Μηνάς Λυσάνδρου, πρόκειται για τις πρώτες επιλογές της ομάδας του Ηρακλείου ανά θέση.

Ο Νίκος Νιόπλιας ξεκαθάρισε χθες ότι ο ίδιος ως προπονητής εισηγείται τις θέσεις που κρίνει ότι χρήζουν ενίσχυση και η τελική επιλογή γίνεται από τα επιτελικά στελέχη του ποδοσφαιρικού τμήματος (Γιάννης και Γιώργος Σαμαράς).

Μοναδικός στόχος να ανέβει η ποιοτική στάθμη και η ευρεία αγορά φέτος δίνει σημαντικές επιλογές για να συμβεί αυτό. Λίγο ακόμη υπομονή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News