Πρόωρο… αντίο: Ο Τσιτσιπάς αποκλείστηκε στο Wimbledon

Σπορ
Πρόωρο… αντίο: Ο Τσιτσιπάς αποκλείστηκε στο Wimbledon

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Έλληνας τενίστας «αποχαιρέτησε» από τον πρώτο γύρο

Με το… καλημέρα αποκλείστηκε από το τουρνουά Wimbledon ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Μετά την απίστευτη πορεία στο Παρίσι και το Roland Garros, ήρθε η... προσγείωση με τον αποκλεισμό από τον Φρανσίς Τιαφό με 0-3 σετ (6-4, 6-4, 3-6).

Μέσα σε δυο ώρες και πέντε λεπτά αγώνα, ο Νο57 τενίστας στον κόσμο απέκλεισε τον Στέφανο και "σφράγισε" τη θέση του στον 2ο γύρο της διοργάνωσης, όπου θα παίξει με έναν εκ των Βάσεκ Πόσπισιλ και Ρομπέρτο Καρμπάλες Μπαένα.

Με αυτή την ήττα, ο Νο3 του ταμπλό συνέχισε τις απογοητευτικές εμφανίσεις του στο Wimbledon, μιας και αποκλείστηκε στον 1ο γύρο, για 3η φορά στις τέσσερις συμμετοχές του στο main draw του θεσμού.

Μόνο το 2018 είχε καταφέρει να κερδίσει σε πρεμιέρα του στο Λονδίνο, φτάνοντας αργότερα μέχρι τον 4ο γύρο, όπου αποκλείστηκε από τον πανύψηλο και σπεσιαλίστα στο γρασίδι, Τζον Ίσνερ.

Όλες οι υπόλοιπες παρουσίες του στο All England Club, έχουν συνδυαστεί με ήττες στις πρεμιέρες του.

Αν και ανέβασε τον ρυθμό του από τα μέσα του 3ου set, ο Τσιτσιπάς δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες για break που δημιούργησε και ο Τιαφό, που πραγματοποίησε φοβερή εμφάνιση, πανηγύρισε την παρθενική νίκη της καριέρας του κόντρα σε τενίστα του Top5.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News