Σκάκι: Ξεκίνησε δυνατά στο διασυλλογικό η Κάισσα Χανίων-Σαμαριά

Αθλητισμός
Σκάκι: Ξεκίνησε δυνατά στο διασυλλογικό η Κάισσα Χανίων-Σαμαριά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η συνέχεια του πρωταθλήματος μεταφέρεται σε δύο εβδομάδες στο Ηράκλειο

Μετά από τη μεγάλη αγωνιστική αποχή λόγω της καραντίνας η σκακιστική ακαδημία Κάισσα Χανίων-Σαμαριά επανήλθε με δυναμικό τρόπο στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις.

Συγκεκριμένα το περασμένο ξεκίνησε το διασυλλογικό πρωτάθλημα της ΠΟΑ ΚΡΗΤΗΣ απ’ όπου η πρωταθλήτρια ομάδα κατακτά και το εισιτήριο για να συμμετάσχει στο διασυλλογικό πρωτάθλημα της Α΄ εθνικής. Η Κάισσα Χανίων-Σαμαριά μετά από μία πολύ ωραία αναμέτρηση κέρδισε στον πρώτο της αγώνα τον Α.Ο. ΚΥΔΩΝ με 6-4.

Την επόμενη μέρα η ομάδα της Κάισσα σημείωσε ένα από τα μεγαλύτερα σκορ στην ιστορία της κερδίζοντας με το επιβλητικό 9 – ½ εναντίον του Ο.Φ.Σ. Χανίων, διπλασιάζοντας έτσι τις νίκες της.

Με τα αποτελέσματα αυτά βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και σε δύο εβδομάδες μεταφέρεται στο Ηράκλειο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος όπου θα αντιμετωπίσει τις ομάδες της Ανατολικής Κρήτης.

Με την ομάδα της Κάισσα αγωνίστηκαν οι Φραγκάκης Στράτος, Καλαϊτζόγλου Παναγιώτης, Βερυκάκης Μανόλης, Γκόγκας Δημήτρης, Μαθιουλάκης Φάνης, Αγναντή Δανάη, Σκαράκη Γεωργία, Μανουσουδάκη Ελένη, Πετράκης Στέλιος, Γκόγκας Παντελής, Στράλης Γιώργος και Ρίζος Δημήτρης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News