Αθλητισμός

Χάλκινο μετάλλιο η Καλογεροπούλου στο Ευρωπαϊκό

Ολοκληρώθηκε η επιτυχημένη διοργάνωση στο Lyttos Beach Hotel…

Mε τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε το 14ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης Κωφών Ανδρών & Γυναικών αλλά και για την αθλήτρια της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών Βασιλικής Καλογεροπούλου.

Η αυλαία της διοργάνωσης που πραγματοποιήθηκε στην Χερσόνησο Κρήτης και στο Lyttos Beach Tennis Academy, έπεσε σήμερα με μεγάλη επιτυχία για την αθλήτρια της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών Βασιλικής Καλογεροπούλου.
Η Βασιλική με περίσσια θέληση και δύναμη έκανε την εμφάνισή της σ' αυτό το πρωτάθλημα ανεβαίνοντας στο τρίτο σκαλί του βάθρου και κερδίζοντας το χάλκινο μετάλλιο.
Να υπενθυμίσουμε ότι στον πρώτο της αγώνα έπαιξε απέναντι σε μια δυναμική Γαλλία, στο δεύτερο παιχνίδι με την Ιταλία όπου ενώ πήρε το 1ο σετ, στο δεύτερο κατάφερε να γυρίσει το απίστευτο 4-0 σε 6-4περνώντας με αυτόν τον τρόπο στους ημιτελικούς, διεκδικώντας μια θέση στον τελικό που όμως δεν ήρθε αφού η Βασιλική σ’ αυτόν τον αγώνα έχασε από την Ρωσίδα αντίπαλό της. Σήμερα πήρε χωρίς αγώνα την αναμέτρηση με την Γερμανίδα αντίπαλο της που δεν κατέβηκε στον αγώνα αφού είχε χθες ένα λιποθυμικό επεισόδιο και σήμερα προτίμησε να αγωνιστεί στο διπλό.
Έτσι η Βασιλική Καλογεροπούλου κατάφερε να πάρει το χάλκινο μετάλλιο.
Κατά την απονομή του μεταλλίου από τον Πρόεδρο της ΕΟΑΚ και Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Αθλητισμού Ιωσήφ Σταυρακάκη η συγκίνηση ήταν εμφανής αφού συνεχάρη προσωπικά την αθλήτριά του!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια