Αθλητισμός

Παγκόσμια Ολυμπιακή ημέρα: Παρουσία σπουδαίων αθλητών η εκδήλωση στο Στάδιο Ελευθερίας

Την Παρασκευή 25 Ιουνίου στις 6 το απόγευμα

Με τον τρόπο που αρμόζει θα τιμηθεί στο Ηράκλειο η Παγκόσμια Ολυμπιακή ημέρα.

Την ερχόμενη Παρασκευή 25 Ιουνίου στις 6 το απόγευμα, έχει προγραμματιστεί ειδική εκδήλωση στο Στάδιο Ελευθερίας.

Παρουσία σπουδαίων αθλητών, που έγιναν Ολυμπιονίκες και Παραολυμπιονίκες, έχοντας μια λαμπρή πορεία στον αθλητισμό.

Η επίσημη ενημέρωση από το ΕΑΚΗ:

Σπουδαίοι Ολυμπιονίκες που έχουν σηκώσει την Ελλάδα ψηλά σε Ολυμπιακούς αγώνες, αλλά και σημαντικοί αθλητές από το Ηράκλειο, που είτε συμμετείχαν σε Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς αγώνες, είτε σημείωσαν μεγάλες επιδόσεις σε Πανευρωπαικά και Παγκόσμια πρωταθλήματα, θα τιμήσουν με την παρουσία τους, την εκδήλωση για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ολυμπιακής ημέρας, που διοργανώνει η Διοικούσα Επιτροπή του Εθνικού Αθλητικού κέντρου Ηρακλείου, την Παρασκευή 25 Ιουνίου, μετά τις 6 μ.μ. στο Στάδιο Ελευθερίας.

Στην εκδήλωση, θα βρίσκονται οι Ολυμπιονίκες Όλγα Βασδέκη, Τασούλα Κελεσίδου, Νίκη Μπακογιάννη, ενώ έχει προσκληθεί ακόμη ο Ολυμπιονίκης Νίκος Κακλαμανάκης, που μένει στο Ηράκλειο.

Ακόμη έχουν προσκληθεί οι Παραολυμπιονίκες Μανώλης Στεφανουδάκης, Γιώργος Καπελάκης, αλλά και οι Στέλλα Πιλάτου, Θωμάς Σμπώκος, Ειρήνη Βασιλείου, Αργυρώ Στρατάκη, Σίλια Χιώτη, Κρίστυ Γιαλαμά.

Η εκδήλωση θα είναι αφιερωμένη στους μικρούς αθλητές από το Ηράκλειο και γιατί όχι αυριανούς Ολυμπιονίκες, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα Ολυμπιακά Αθλήματα, αλλά και να συζητήσουν με τους κορυφαίους αθλητές για τις εμπειρίες τους από τους μεγάλους αγώνες, που συμμετείχαν.

Στην εκδήλωση, θα γίνουν βραβεύσεις κορυφαίων αθλητών, ενώ θα μοιραστούν αναμνηστικά δώρα στους μικρούς αθλητές, με θέμα τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ολυμπιακής ημέρας, θα παρακολουθήσουν παιδιά από:

-Το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κρήτης.

-Τον Παγκρήτιο σύλλογο γονέων και φίλων παιδιών με νεοπλασία «Ηλιαχτίδα».

-Το Παιδικό χωριό SOS Κρήτης.

Ο εορτασμός της Παγκόσμιας Ολυμπιακής ημέρας, εντάσσεται στο συνολικότερο σχεδιασμό των δράσεων που υλοποιεί η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, σε αθλητικά κέντρα όλης της χώρας.

Η προσέλευση στο χώρο, θα γίνει σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια