Κρίστιαν Έρικσεν: Οι πρώτες ελπίδες από την UEFA – «Σταθεροποιημένη η κατάσταση του»

Ποδόσφαιρο
Κρίστιαν Έρικσεν: Οι πρώτες ελπίδες από την UEFA – «Σταθεροποιημένη η κατάσταση του»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Δανίας «Ο Έρικσεν έχει τις αισθήσεις του και παραμένει για περαιτέρω εξετάσεις στο νοσοκομείο Rigshospitalet»

Με νέα ενημέρωση της η UEFA αναφέρει πως «ο ποδοσφαιριστής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και έχει σταθεροποιηθεί».

Παράλληλα, αισιοδοξία προκαλεί η κεντρική φωτογραφία η οποία απεικονίζει τον Έρικσεν να έχει σηκώσει το χέρι του, δείχνοντας να έχει τις αισθήσεις του.

Η ομοσπονδία της Δανίας, στο twitter της, αναφέρει ότι ο Έρικσεν έχει τις αισθήσεις του και παραμένει για περαιτέρω εξετάσεις στο νοσοκομείο Rigshospitalet.

https://twitter.com/DBUfodbold/status/1403766834655080449

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Κριστιάνο Ρονάλντο ανέφερε πως: Οι σκέψεις και οι ευχές μας είναι με τον Κρίστιαν Έρικσεν και την οικογένεια του. Ο κόσμος του ποδοσφαίρου στέκεται μαζί, ευχόμενος για καλά νέα. Περιμένω να σε βρω ξανά σύντομα στον αγωνιστικό χώρο Κρίστιαν! Μείνε δυνατός!

Ο Δανός ποδοσφαιριστής σωριάστηκε στο χορτάρι, χωρίς να έχει έρθει σε επαφή με αντίπαλο, ενώ άμεσα οι γιατροί ξεκίνησαν ανάνηψη.

Οι ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων, οι διαιτητές και οι οπαδοί κρατούσαν τα μαλλιά τους, οι στιγμές ήταν έντονα φορτισμένες και άπαντες έμοιαζαν σοκαρισμένοι. Μετά από αρκετή ώρα και μετά από πολλές προσπάθειες του ιατρικού επιτελείου, οι ποδοσφαιριστές σήκωσαν ορισμένα σεντόνια γύρω από το φορείο και έβγαλαν εκτός αγωνιστικού χώρου τον Έρικσεν, ο οποίος παλεύει για τη ζωή του!

(Φωτογραφία ΑΠΕ-ΜΠΕ)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News