Το ΕΑΚΗ συγχαίρει τους κολυμβητές-τριες που εντυπωσίασαν στην ημερίδα

Αθλητισμός
Το ΕΑΚΗ συγχαίρει τους κολυμβητές-τριες που εντυπωσίασαν στην ημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Λαμπρό το μέλλον της ηρακλειώτικης κολύμβησης»…

«Οι κολυμβητές μας, έδειξαν τις δυνάμεις τους» ανέφερε η αντιπρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Εθνικού Αθλητικού κέντρου Ηρακλείου, Εύα Σημαιάκη, στο περιθώριο της ημερίδας ορίων κολύμβησης, που φιλοξενήθηκε στο κολυμβητήριο Ηρακλείου.

Η άλλοτε πρωταθλήτρια κολύμβησης, συνεχάρη τους Ηρακλειώτες κολυμβητές για τις επιδόσεις τους και όπως ανέφερε «είχαμε πολλά ατομικά ρεκόρ, αυτό είναι πολύ ευχάριστο και είμαστε υπερήφανοι για τους κολυμβητές μας. Μετά απο μια τόσο μεγάλη αποχή τα παιδιά, έδειξαν τις δυνάμεις τους. Εύχομαι να μπορέσουμε να φιλοξενήσουμε και άλλες διοργανώσεις στο κολυμβητήριο μας» τόνισε η αντιπρόεδρος του ΕΑΚΗ.

Και ο άλλοτε κολυμβητής και πολίστας Μάνος Χουρδάκης, Γραμματέας του ΕΑΚΗ, παρακολούθησε με ενδιαφέρον την ημερίδα κολύμβησης και όπως δήλωσε «βλέπω τη μεγάλη χαρά των παιδιών, που έχουν επιστρέψει στην αγωνιστική δραστηριότητα, μετά απο 10 μήνες. Αυτό είναι πολύ καλό για την υγεία τους και την ψυχολογία τους».

Να σημειωθεί ότι, η Διοικούσα Επιτροπή του ΕΑΚΗ, έδωσε δυναμικό παρών στην ημερίδα, καθώς την παρακολούθησαν ακόμη ο αναπληρωτής πρόεδρος Νίκος Νταμπακάκης και τα μέλη του Δ.Σ. Μαρία Παπαδάκη και Νίκη Χατζηπαπά.

Με ανακοίνωση του το ΕΑΚΗ συνεχάρη όλους τους αθλητές που συμμετείχαν στους αγώνες και όπως ανέφερε στην ανακοίνωση της "Ζωντάνεψε και πάλι το κολυμβητήριο μας, στην ημερίδα ορίων. Οι μικροί κολυμβητές μας, τα έδωσαν όλα για ένα καλό χρόνο, για τους στόχους τους, τα όρια τους!

Mετά από αποχή, περίπου 10 μηνών, έπεσαν ξανά στην πισίνα και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Η κολύμβηση του Ηρακλείου, παραμένει σε υψηλό επίπεδο και σαν ΕΑΚΗ είμαστε κοντά στα σωματεία και τους αθλητές, για ένα ακόμη καλύτερο μέλλον!

Συγχαρητήρια σε όλους τους κολυμβητές του Ηρακλείου, που συμμετείχαν στην ημερίδα ορίων που έγινε στο κολυμβητήριο μας. Η Ηρακλειώτικη κολύμβηση, έχει παρελθόν, παρόν, αλλά και λαμπρό μέλλον!"

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News