Μπροστινοί, εθισμένοι και «φορτωμένοι»

Απόψεις
Μπροστινοί, εθισμένοι και «φορτωμένοι»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

11+1 «σφηνάκια» μέσα από τις αθλητικές ειδήσεις εδώ και σε άλλη χώρα…

-Τί εννοεί με το «μπροστινός» πάλι ο Γ. Βασιλακόπουλος; Ετυμολογικά σημαίνει αυτός που είναι μπροστά. Άλλως υπογραμμίζεται η αβουλία και η καθ' υπόδειξη ενέργεια, έννοιες που παραπέμπουν στον «αχυράνθρωπο»... Είναι όμως;

-Είμαστε χώρα συνδυασμένη με τα χρέη που χαλάνε σχέσεις. Αυτή η ρήξη που προέκυψε στις σχέσεις του ΣΕΓΑΣ με την Ένωση Διεθνών Μαραθωνίων και Αγώνων Αποστάσεων (ΑΙΜS), το δείχνει εμφατικά.

Η ελληνική ομοσπονδία στίβου φέρεται, να της οφείλει συνολικό ποσό 250.200 ευρώ, βάσει της χορηγικής συμφωνίας που είχαν υπογράψει οι δύο πλευρές το 2014 επί Παναγόπουλου - Σεβαστή. Μετά μην τον είδατε τον Παναή... Τώρα τρέχει η Σακοράφα!

-Συνδεδεμένοι επίσης στα σκανδαλώδη οικονομικά συμβόλαια που βολεύουν την πλευρά της εκάστοτε εξουσίας. Το ποδόσφαιρο καθρέπτης για «golden Boys»!

Τώρα οι μπροστινές εξουσίες της ΕΠΟ πάνε να υπογράψουν «κλειστά» εγγυημένα συμβόλαια με τους επαγγελματίες διαιτητές που ετοιμάζει ο Μαρκ, με 70.000 ευρώ ετησίως. Δηλαδή επί 3 ίσον 210.000 ευρώ! Τι λες καλέ;

Δικαίως λοιπόν σου «σφυρίζει» ο άλλος: «Αν ένας διαιτητής (μην λέμε και ονόματα αλλά οι κακές διαιτησίες ήταν πολλές ) κάνει... στεγνό καθάρισμα ομάδας, το... βραβείο του θα είναι 210.000 ευρώ για τρία χρόνια»;

-Απορρίφθηκαν από την Επιτροπή Δεοντολογίας οι ενστάσεις των δικηγόρων των ΑΕΚ, Μελισσανίδη κτλ για την ακυρότητα της διαδικασίας (για αθέμιτες παρεμβάσεις σε εκλογές ποδοσφαιρικών ενώσεων προηγούμενων ετών) και ξεκίνησαν οι καταθέσεις μαρτύρων. (Έχει δίκιο ο Κυριάκος, για τη σχέση με τη γ.σ. και την «ολιστική» που απαιτούν Κυβέρνηση και UEFA;)

-Τέσσερις αποστολές Εθνικών ομάδων του Euro 2020 χαρακτηρίζονται «φορτωμένες»! Αγγλία, Γαλλία, Πορτογαλία, Βέλγιο…

Ασύγχρονες μεταφορές: Τον περασμένο Σεπτέμβριο ο Τζέιμς Ροντρίγκες άφησε την Ρεάλ Μαδρίτης για την Έβερτον για να συνεργαστεί με τον Κάρλο Αντσελότι. Το Ιούνιο του 2021 ο  Αντσελότι φεύγει από την Έβερτον για να αναλάβει προπονητής στη Ρεάλ Μαδρίτης. (Θα τον ξαναφέρει πίσω;)

Μην ξεχνάμε ο Αντσελότι οδήγησε τη Ρεάλ από 2013-15, να κατακτήσει Τσάμπιονς Λιγκ, Σούπερ Καπ, Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων και Κύπελλο Ισπανίας!

-Δεν έχει καμιά αμφιβολία ότι η UEFA θα πάει στα... άκρα την κόντρα της με τις Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους- που παραμένουν «πιστές» στη European Super League- βεβαιώνει με τηλεοπτικές δηλώσεις του, ο πρόεδρος της LaLiga, Χαβιέ Τέμπας, τονίζοντας πως περιμένει τον αποκλεισμό.

Όταν ακούς… τον Τσέφεριν να λέει: «Τώρα απειλούν, στέλνουν επιστολές ότι θα μας μηνύσουν, θα μας πάνε στα δικαστήρια. Είναι προφανές ότι έχουν πάρα πολλά χρήματα. Θα πρέπει αυτά τα χρήματα να τα επενδύσουν στο ποδόσφαιρο για τις γυναίκες και στο ποδόσφαιρο για τα μικρά παιδιά. Μηνύουν και απειλούν τους πάντες. Αυτοί το βλέπουν ότι παίρνουν μέρος σε μία ελίτ διοργάνωση και πως δίνουν φιλανθρωπίες στους άλλους. Ουδείς θέλει φιλανθρωπίες» .

-Τί άλλο;

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News