Εθνική ομάδα: Με Σπανούλη και Κώστα Αντετοκούνμπο αρχίζει η προετοιμασία

Μπάσκετ
Εθνική ομάδα: Με Σπανούλη και Κώστα Αντετοκούνμπο αρχίζει η προετοιμασία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε ρυθμούς προετοιμασίας μπαίνει από αύριο η Εθνική Ανδρών μπάσκετ και ο Ρικ Πιτίνο ανακοίνωσε τις πρώτες κλήσεις.

Σ’ αυτές βρίσκεται ο Βασίλης Σπανούλης και παίκτες του Ολυμπιακού, όπως επίσης και ο Κώστας Αντετοκούνμπο.

Στην πρώτη προπόνηση της «γαλανόλευκης» θα δώσουν επίσης το παρών παίκτες, που συμμετείχαν και διακρίθηκαν στα προκριματικά, αλλά κι αυτοί που δεν έχουν υποχρεώσεις με τις ομάδες τους ή έχουν αποκλειστεί.

Μάλιστα, οι Κώστας Αντετοκούνμπο, Νίκος Χουγκάζ και Κωνσταντίνος Παπαδάκης θα βρίσκονται εκεί έτσι ώστε να βοηθήσουν στις προπονήσεις.

Στο πρώτο ραντεβού λοιπόν, έχουν κληθεί οι: Βασίλης Σπανούλης, Γιώργος Πρίντεζης, Κώστας Σλούκας, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Βασίλης Καββαδάς, Γιάννης Αθηναίου, Χρήστος Σαλούστρος, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Νίκος Χουγκάζ, Νίκος Ρογκαβόπουλος, Κώστας Παπαδάκης και Κώστας Αντετοκούνμπο.

Η Ελλάδα βρίσκεται στον 1ο όμιλο του Προολυμπιακού του Καναδά, μαζί με τους διοργανωτές και την Κίνα, ενώ στον 2ο Όμιλο βρίσκονται η Τουρκία, η Ουρουγουάη και η Τσεχία.

Το διάστημα 18-20 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί και το τουρνουά προετοιμασίας της Εθνικής ανδρών, "Ακρόπολις Eurobank", εκεί όπου το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει το Μεξικό, το Πουέρτο Ρίκο αλλά και τη Σερβία, ενόψει του Προολυμπιακού τουρνουά.

Τις επόμενες ημέρες και ανάλογα με την εξέλιξη των πλέι-οφ θα υπάρχει διαρκής ενημέρωση για την ενσωμάτωση περισσότερων παικτών και τη διαμόρφωση της τελικής σύνθεσης της ομάδας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News