Πρωταθλητές Ελλάδας οι ξιφομάχοι της Α.Λ. Μεσσαράς

Αθλητισμός
Πρωταθλητές Ελλάδας οι ξιφομάχοι της Α.Λ. Μεσσαράς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κατέκτησαν το Κύπελλο στο Ξίφος Μονομαχίας στο ΟΑΚΑ...

Μία ακόμη επιτυχία σημείωσαν οι Έφηβοι ξιφομάχοι της Αθλητικής Λέσχης Μεσσαράς αφού για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά κατάκτησαν το Κύπελλο των Πρωταθλητών Ελλάδας στο Ξίφος Μονομαχίας στο ΟΑΚΑ.

Οι … παλιοί Νίκος Χατζηγεωργίου, Γιάννης Γρηγοριάδης και Αντρέας Μπουχαλάκης με την ουσιαστική και πολύτιμη βοήθεια από τους… νέους Μανώλη Αυγουστάκη, Μιχάλη Σύρμο αλλά και τον βενιαμίν (στην ηλικία) Μουρτζή Νίκο κατάφεραν την περασμένη Παρασκευή, στο ατομικό, να πλασαριστούν σε θέσεις που την Κυριακή έφεραν την ομάδα της Μεσσαράς πρώτη στην εκκίνηση των ομαδικών.

Με το αβαντάζ αυτό, οι ξιφομάχοι της Α.Λ. Μεσσαράς νίκησαν κατά σειρά την Α.Α.Ιωαννίνων (45-34)και πέρασαν στους τέσσερις.Επόμενος αντίπαλος η ομάδα της Ίριδας.Με νίκη 45-35 πέρασαν στο τελικό της διοργάνωσης όπου επιβλήθηκαν της ομάδας του ΟΞΙΦλώρινας με 45-29 και στέφθηκαν ξανά Πρωταθλητές Ελλάδας στο Ξίφος Μονομαχίας Εφήβων.

Ήταν ένας ακόμα αγώνας που άλλοι δύο αθλητές της Μεσσαράς πήραν τα επιπλέον μόρια για την εισαγωγή τους στη τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Στα κορίτσια, η πρώτη μέρα των ατομικών δε πήγε όπως θα ήθελαν και η διαδικασία τω ομαδικών ξεκίνησε δύσκολα...Τελικά η ομάδα τπου αποτελούνταν από τις: Δήμητρα Σφακιανάκη, Εβελίνα Σφακιανάκη Ελένη Μελαμπιανάκη και Μαρία Κριάρη κατέλαβε την 9η θέση στην Ελλάδα αφού έχασε από τον «Ξιφομάχο» με 45-34.

Οι άνθρωποι της Αθλητικής Λέσχης Μεσσαράς συγχαίρουν τους αθλητές και τους προπονητές τους για την επιτυχία τους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News