Δείτε έργα «υφυπουργικά» και το… φάντασμα του Παγκρητίου

Απόψεις
Δείτε έργα «υφυπουργικά» και το… φάντασμα του Παγκρητίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όλο δόξα και χάρη από την... κοσμογονία έργων σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα από τον υφυπουργό αθλητισμού… Άλλο Τζιτζικώστας κι άλλο Αρναουτάκης!

«Συνεχής η αναβάθμιση των παραμελημένων αθλητικών εγκαταστάσεων στη Θεσσαλονίκη». Ωραία ιστορία από τον υφυπουργό αθλητισμού, αλλά το σκέπαστρο του Παγκρητίου Σταδίου, έγινε φάντασμα και ήδη πλανάται πάνω από την πολιτική εξουσία του…

Φοβερός και... φουλ «ξενικός» στη Βουλή ο πρωτευουσιάνος: «Δείτε στο ΟΑΚΑ»! «Δείτε στο ΣΕΦ»! «Δείτε στον Άγιο Κοσμά»! Δείτε στο «Π. Καπαγέρωφ»! «Δείτε στο Ολυμπιακό Χωριό»! Στην… Μίκρα, στη Σταυρούπολη, στο Αλεξάνδρειο στη Νέαπολη, στο Ποσειδώνειο! Της… Παναγιάς τα μάτια, ο βουλευτής Ηρακλείου! Και ξεχάσαμε και το Καυτατζόγλειο για τον Ιβάν, κ.ά. Λες να τον δούμε σε κάποια από αυτές τις περιοχές στις επόμενες βουλευτικές εκλογές ή... του εξασφάλισαν θέση στο Επικρατείας;

Μίλησε για τον καθημερινό ζήλο των διοικήσεων και των εργαζομένων στα ΕΑΚ Θεσσαλονίκης και στο Καυτανζόγλειο, καμαρωτός για τις ενεργειακές αναβαθμίσεις, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, για Ποσειδώνιο, Νεάπολη και Μίκρα, μαζί με τα τόσα έργα συντήρησης στις συγκεκριμένες εγκαταστάσεις, αλλά και όλο τον εκσυγχρονισμό στο Εθνικό Κολυμβητήριο, στο Αλεξάνδρειο, στη Σταυρούπολη και στο Καυτανζόγλειο. Το άκρον άωτον είναι ότι μίλησε για δεκάδες έργα αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού στην πρωτεύουσα και στη συμπρωτεύουσα των "Big"!

Κι αυτά όπως είπε «χάρις στη στενότατη συνεργασία που έχουμε με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα»!

Λες και με τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη που στηρίζει πραγματικά τον αθλητισμό με τον Νίκο Συριγωνάκη σε όλο το νησί και με λεφτά της Περιφέρειας έγιναν κάποια έργα στο Παγκρήτιο, δεν υπάρχει χώρος για συνεργασία!

-Τόση κυβερνητική εγκατάλειψη υφυπουργού από την Κρήτη, δεν έχει ξαναγίνει. Αλλά, το σκέπαστρο του Παγκρητίου θα τον ακολουθεί, για πάντα… Δεν χρειάζονται να έλθουν οι Γιαννακόπουλοι!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News