Euroleague: Η Αρμάνι πήρε τον τελικό… της παρηγοριάς

Αθλητισμός
Euroleague: Η Αρμάνι πήρε τον τελικό… της παρηγοριάς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκησε 83-73 την ΤΣΣΚΑ και κατέκτησε την 3η θέση στη διοργάνωση…

Η Αρμάνι Μιλάνο επικράτησε της ΤΣΣΚΑ Μόσχας (83-73) στον μικρό τελικό του Final 4 της Euroleague, κατακτώντας την τρίτη θέση, με την ρωσική ομάδα να κλείνει την παρουσία της στην Κολωνία στην τέταρτη θέση.

Ο αγώνας της Αρμάνι Μιλάνο με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας ήταν παιχνίδι γοήτρου. Οι δύο ομάδες δεν είχαν ουσιαστικό κίνητρο και παρατάχθηκαν στο παρκέ απλά και μόνο για να... βγάλουν την υποχρέωση και να στρέψουν την προσοχή τους στις εγχώριες διοργανώσεις.

Η ομάδα που χαμογέλασε στο τέλος ήταν η Αρμάνι Μιλάνο, που επικράτησε, χάρη σε μια πολύ καλή τέταρτη περίοδο. Στην διάρκεια αυτής η ιταλική ομάδα μετέτρεψε το 60-57, με το οποίο ολοκληρώθηκε το τρίτο δεκάλεπτο, σε 71-59 στο 35' και συντηρώντας το προβάδισμά της ως το τέλος κατάφερε να φτάσει σε νίκη γοήτρου.

Ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ με 14 πόντους και 6 ασίστ ήταν ο πρωταγωνιστής των νικητών, έχοντας βοήθειες από Μίτσοβ (14π), Σιλντς, Ρολ και Μορασκίνι, που είχαν από 11 πόντους. Κι όλα αυτά με τους Λουίτζι Ντατόμε και Μάλκολμ Ντιλέινι να μην αγωνίζονται για την ομάδα του Έτορε Μεσίνα.

Στην αντίπερα όχθη, ο Δημήτρης Ιτούδης έδωσε χρόνο σε όλους τους παίκτες του, με τον Τορνίκε Σενγκέλια να μετράει 18 πόντους και 9 ριμπάουντ, ενώ ακολούθησαν οι Βόιτμαν (12π, 6ρ) και Λούντμπεργκ (13π, 4ρ).

Τα δεκάλεπτα: 20-23, 40-34, 60-57, 83-73.

Πηγή: sdna.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News