Στην κορυφή η Βέροια που πήρε το ντέρμπι

Αθλητισμός
Στην κορυφή η Βέροια που πήρε το ντέρμπι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κέρδισε τον Πανσερραϊκό στη Football League…

Ολοκληρώθηκε σήμερα (29/05) το πρώτο μέρος της 14ης αγωνιστικής της Football League, όπου είχαμε από ένα παιχνίδι για κάθε όμιλο, με τη Βέροια να επικρατεί του Πανσερραϊκού 1-0 εντός έδρας, ενώ η Νίκη Βόλου πέρασε με το ίδιο σκορ από την έδρα της Σαντορίνης.

Στο ντέρμπι κορυφής του βορείου ομίλου, η Βέροια κατάφερε να επικρατήσει χάρη στο τέρμα του Γιάννη Λουκίνα στο 64'. Ο Πόζογλου εκτέλεσε το φάουλ και ο επιθετικός της ομάδας της Ημαθίας πετάχτηκε πρώτος στην μπάλα και με το κεφάλι νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Ο Λουκίνας έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 21', όταν από την άσπρη βούλα έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Η ομάδα του Πανσεεραϊκού έπαιζε με δέκα παίκτες από το 19', λόγω αποβολής του Καλί στη φάση του πέναλτι, ενώ με δέκα παίκτες ολοκλήρωσε και η Βέροια το παιχνίδι, λόγω αποβολής του Πεταυράκη στο 83'.

Στο παιχνίδι του νοτίου ομίλου, η Νίκη Βόλου επικράτησε της Σαντορίνης 1-0, χάρη στο τέρμα του Γκονζάλες στο 58', με την ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη να παίρνει νίκη ανάσα από τη ζώνη του υποβιβασμού, αφήνοντας πίσω της τη Σαντορίνη.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 14ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Βόρειος όμιλος

Βέροια - Πανσερραϊκός 1-0

ΑΕΠ Κοζάνης - Θεσπρωτός (30/05, 17:00)

Καβάλα - Τρίγλια

Ολυμπιακός Βόλου - Αλμωπός Αριδαίας

Πιερικός - Απόλλων Πόντου

Νότιος όμιλος

Σαντορίνη - Νίκη Βόλου 0-1

Επισκοπή - Αιγάλεω (30/05, 16:00)

Αστέρας Βλαχιώτη - Καλαμάτα (30/05, 17:00)

Ιάλυσος - Ασπρόπυργος

Ρόδος - Καλλιθέα

Πηγή: sport-fm.gr

Photo intime

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News