«Ερυθρόλευκη»… καταιγίδα: Ο Ολυμπιακός νίκησε 1-4 τον Παναθηναϊκό στη «Λεωφόρο»

Ποδόσφαιρο
«Ερυθρόλευκη»… καταιγίδα: Ο Ολυμπιακός νίκησε 1-4 τον Παναθηναϊκό στη «Λεωφόρο»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εντυπωσιακό φινάλε στα Play off μια εβδομάδα πριν το τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας

Ο Ολυμπιακός έκανε… περίπατο στο ντέρμπι «αιωνίων», νικώντας τον Παναθηναϊκό με 1-4 στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Οι Πειραιώτες έκαναν θριαμβευτικό φινάλε στα Play off και πήραν… φόρα για τον τελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ το ερχόμενο Σάββατο.

Πρωταγωνιστές για τους νικητές οι Μασούρας και Ελ Αραμπί, που πέτυχαν από δύο γκολ.

Η ιστορία του ματς «γράφτηκε» στο πρώτο 20λεπτο, όπου είχαμε τα δύο γκολ του Μασούρα στο 7’ και στο 12’, το ακυρωθέν γκολ του Χασάν στο 14ο λεπτό για πέναλτι του Σα στον Ιωαννίδη το όποιο έχασε ο Βιγιαφάνιες τρία λεπτά μετά.

Ενώ στο 18’ ο Ιωαννίδης είχε δοκάρι και στο 38ο λεπτό ο Ελ Αραμπί σκόραρε βάζοντας τις βάσεις για το «διπλό» από το ημίχρονο κιόλας, με τον Μαουρίσιο να σημειώνει στο 53΄ πανέμορφο γκολ και τον Ελ Αραμπί να διαμορφώνει στο 72ο λεπτό το τελικό αποτέλεσμα!

Το «τριφύλλι» παρατάχθηκε αποδεκατισμένο αμυντικά και πλήρωσε… ακριβά κάθε του λάθος, με την ποιότητα των «ερυθρόλευκων» να αποτυπώνεται στον αγωνιστικό χώρο σε κάθε περίπτωση που τους δόθηκε η ευκαιρία.

Έτσι, ο μεν Παναθηναϊκός δεν μπορεί να περιμένει ούτε σε ενδεχόμενη αφαίρεση βαθμών λόγω τιμωρίας του Άρη για να βγει αυτός στην Ευρώπη.

Ο δε Ολυμπιακός πηγαίνει «ανεβασμένος» στον τελικό του Κυπέλλου το προσεχές Σάββατο κόντρα στον ΠΑΟΚ, στοχεύοντας σε ένα ακόμα νταμπλ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Σωτήρης Συλαϊδόπουλος): Χριστογεώργος, Μολό, Σάντσες, Βέλεθ, Χουάνκαρ, Αλεξανδρόπουλος (67’ Σανκαρέ), Μαουρίσιο (78’ Τζαβίδας), Ιωαννίδης (78’ Αϊτόρ), Μπουζούκης (62’ Καρλίτος), Βιγιαφάνιες, Μακέντα (67’ Ενγκμπακοτό).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Σεμέδο, Εμβιλά (78’ Μπρουμά), Καλογερόπουλος, Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Καμαρά (70’ Τιάγκο Σίλβα), Ρέαμπτσιουκ (46’ Λαλά), Μασούρας (71’ Φορτούνης), Χασάν (89’ Βαλμπουενά), Ελ Αραμπί.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News