Γιακουμάκης: «Θα ήθελα τα γκολ που πέτυχα να είχαν σώσει την ομάδα»

Ποδόσφαιρο
Γιακουμάκης: «Θα ήθελα τα γκολ που πέτυχα να είχαν σώσει την ομάδα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανάμεικτα συναισθήματα για τον Ηρακλειώτη επιθετικό

Η πρώτη χρονιά του Γιώργου Γιακουμάκη στην Ολλανδία ήταν… εξωπραγματική σε ότι αφορά το σκοράρισμα, όμως δε συνοδεύτηκε με την παραμονή της Φένλο.

Μετά τον υποβιβασμό της ομάδας του, ο Ηρακλειώτης είχε ανάμεικτα συναισθήματα.

Μάλιστα, τόνισε ότι πρώτος στόχος για τον ίδιο ήταν να σωθεί η Φένλο, ώστε να χαρεί… διπλά το γεγονός ότι είναι πρώτος σκόρερ της Eredivisie.

«Μετά τα πρώτα 15 παιχνίδια σκεφτήκαμε ότι μπορεί να απολαύσουμε την σεζόν όμως στη συνέχεια ήρθαν οι συνεχόμενες ήττες, δεν σκόραρε πολύ σε αυτό το διάστημα, δεν κερδίσαμε βαθμούς και παίξαμε το χειρότερο ποδόσφαιρο στην κατηγορία», σχολίασε αρχικά ο πρώην επιθετικός του ΟΦΗ, της ΑΕΚ, του Πλατανιά και του ΠΟΑ.

«Ο πρώτος μου στόχος ήταν να μείνουμε, όχι να βγω πρώτος σκόρερ. Δεν έχω σημειώσει ποτέ τόσα πολλά γκολ, αλλά εύχομαι να μας είχαν σώσει. Αυτός ήταν ο πρώτος στόχος μου όταν έβαλα πάτησα τα πόδια μου στην Ολλανδία. Δεν ένιωθα ότι σκόραρα όταν χάναμε.Δεν μπορώ πλέον να απολαύσω αυτή την διάκριση. Δεν μπορώ να είμαι ευτυχισμένος. Είναι μια δύσκολη μέρα. Για εμένα και την ομάδα μου. Μια μέρα με άσχημα συναισθήματα που δεν θα ξεχάσω ποτέ», συμπλήρωσε ο 26χρονος άσος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News