Τελικός: Οδεύει προς «Ντραγκάο» μετά τη διαφωνία της UEFA με την βρετανική κυβέρνηση!

Ποδόσφαιρο
Τελικός: Οδεύει προς «Ντραγκάο» μετά τη διαφωνία της UEFA με την βρετανική κυβέρνηση!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνεχίζεται το σίριαλ για το «ραντεβού» της Μάντσεστερ Σίτι με την Τσέλσι

Το γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον εφετινό τελικό του Champions League, εξελίσσεται σε ένα δύσκολο… γρίφο.

Η βρετανική κυβέρνηση και η UEFA δεν κατέληξαν σε συμφωνία για το πού θα διεξαχθεί, η αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με την Τσέλσι στις 29 του μήνα, ενώ η επικρατέστερη επιλογή τώρα φαίνεται πως είναι το «Ντραγκάο» της Πόρτο!

Ο τελικός του Champions League, θυμίζουμε, ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί στην Κωνσταντινούπολη, αλλά η Μεγάλη Βρετανία έβαλε την περασμένη εβδομάδα στην «κόκκινη λίστα» την Τουρκία λόγω κορωνοϊού, κάτι, φυσικά, που σημαίνει 10ήμερη καραντίνα για τις ομάδες με την επιστροφή τους από τη γειτονική μας χώρα στο Νησί και ενώ στις 11 Ιουνίου ξεκινάει το EURO.

Το «Γουέμπλεϊ», βρέθηκε στην πρώτη γραμμή, προκειμένου να φιλοξενήσει το μεγάλο ραντεβού, ωστόσο η βρετανική κυβέρνηση και η ευρωπαϊκή ομοσπονδία δεν συμφώνησαν και πλέον φαίνεται πως προκρίνεται η επιλογή της Πορτογαλίας για δεύτερη σερί χρονιά και το «Estadio do Dragao» στο Οπόρτο! Πέρυσι, που και πάλι ο τελικός είχε... φύγει από την Πόλη, το ματς ανάμεσα σε Μπάγερν Μονάχου και Παρί Σεν Ζερμέν διεξήχθη στη χώρα της Ιβηρικής, αλλά στο «Ντα Λουζ» της Μπενφίκα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News