Εντυπωσιάστηκε από το Στάδιo "Ελευθερίας" η Σοφία Σακοράφα

Αθλητισμός
Εντυπωσιάστηκε από το Στάδιo "Ελευθερίας" η Σοφία Σακοράφα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η επίσκεψη της προέδρου του ΣΕΓΑΣ θα έχει και συνέχεια...

Ιδιαίτερα ικανοποιημένη με την εικόνα του Σταδίου "Ελευθερίας" έμεινε η Σοφία Σακοράφα που το επισκέφτηκε και παρακολουθησε τους αγώνες ρίψεων στα "Κνώσεια"...

Η νέα πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, ξεναγήθηκε σε όλους τους  χώρους του σταδίου, απο τον πρόεδρο του Εθνικού αθλητικού κέντρου Ηρακλείου Λευτέρη Ζερβό, αλλά και σύσσωμης της διοίκησης του Εθνικού Αθλητικού κέντρου Ηρακλείου (ΕΑΚΗ), ενώ της ανέλυσαν και τα μελλοντικά σχέδια που υπάρχουν για την περαιτέρω αναβάθμιση του σταδίου.

Οπως είπε η κ. Σακοράφα «αυτό που βλέπω είναι  υπέροχο. Μπορώ να πώ ότι παντρεύεται με την αρχαία μας ιστορία. Και είναι αυτό που έχει να κάνει με τον αθλητισμό.

Είναι πολύ σπουδαίο να βλέπεις, αυτά τα τείχη γύρω και αυτό το υπέροχο στάδιο και να βλέπεις όλους αυτούς τους νέους αθλητές να αγωνίζονται, προσδοκώντας το καλύτερο, ως επίδοση για το μέλλον. Θερμά συγχαρητήρια, μακάρι να το ολοκληρωθεί το στάδιο και να γίνει όπως ονειρεύεστε. Να δούμε σύντομα αγώνες εδώ στην περιοχή. Θα είμαι σίγουρα παρούσα».

Ο πρόεδρος του ΕΑΚΗ Λευτέρης Ζερβός χαρακτήρισε το στάδιο Ελευθερίας, ως ένα απο τα καλύτερα στην Ελλάδα.

Οπως είπε μετά την συνάντηση με τη νέα πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ  «η κ. Σακοράφα μας δήλωσε εντυπωσιασμένη απο τις εγκαταστάσεις. Eχει μείνει έκπληκτη με ότι έχει γίνει στο στάδιο.  Περιμένει με χαρά και αυτή , όπως και όλη η αθλητική οικογένεια, τα επόμενα σχέδια μας, τα οποία και της αναλύσαμε.

Θεωρώ ότι πολύ σύντομα το στάδιο αυτό, θα είναι σε θέση να διεκδικήσει μεγάλους αγώνες.

Εχουμε το πιο όμορφο στάδιο στην Ελλάδα, είναι πλήρως ανακαινισμένο και θα μπορέσουμε να καλύψουμε  όλες τις προδιαγραφές».

Πηγή φωτογραφιών: Ε.Α.Κ. Ηρακλείου

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News