Ευκαιρίες στους νέους: Αστέρας Τρίπολης και Ολυμπιακός έμειναν στο 0-0

Ποδόσφαιρο
Ευκαιρίες στους νέους: Αστέρας Τρίπολης και Ολυμπιακός έμειναν στο 0-0

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε ένα παιχνίδι που δε διεκδίκησε δάφνες ποιότητας

Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση του Αστέρα με τον Ολυμπιακό στην Τρίπολη, όπου έμειναν στο 0-0 για την 8η αγωνιστική των Play off.

Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές, δίνοντας χρόνο συμμετοχής και στο πλαίσιο των δοκιμών.

Κορυφαία φάση του αγώνα το δοκάρι του Ανδρούτσου στο 16ο λεπτό. Ανώτεροι οι Πειραιώτες στο πρώτο μέρος, αλλά ακίνδυνοι στο δεύτερο στο οποίο «ανέβηκαν» οι Αρκάδες.

Σε τέτοιες αναμετρήσεις δίχως βαθμολογικό κίνητρο, είναι κάπως δύσκολο να παίξουν στα κόκκινα από την αρχή οι δύο ομάδες από την αρχή, ενώ σίγουρα και οι αρκετές, αλλά δικαιολογημένες αλλαγές στο αρχικό σχήμα επηρέασαν την ομοιογένειά τους. Με την αναμενόμενη πάνω-κάτω μορφή κύλησε η αναμέτρηση από τα πρώτα λεπτά, με τον Ολυμπιακό να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, τον Αστέρα, που άφησε κάποιους από τους πλέον ποιοτικούς παίκτες του εκτός (όπως και οι «ερυθρόλευκοι»), να παρουσιάζεται σφιχτός. Θέλοντας να χτυπήσει στην κόντρα.

Σε ένα ημίχρονο με χαμηλό τέμπο και αρκετά λάθη προς την τελική ευθεία, οι Πειραιώτες ήταν αρκετά πιο απειλητικοί, δίχως, πάντως να φορτσάρουν, με το δοκάρι του Ανδρούτσου σε πλασέ από κοντά στο 16’ να ξεχωρίζει από τις καλές στιγμές που είχαν στα πρώτα 45 λεπτά, ενώ είχε προηγηθεί στο 6’ η ωραία εκτέλεση φάουλ του Μπουχαλάκη, που έστειλε την μπάλα λίγο έξω, ενώ λίγο πριν την ανάπαυλα, ο Χασάν αστόχησε με κεφαλιά από πολύ καλή θέση σε φάουλ του Χολέμπας. Σε όλο αυτό το διάστημα, ο Αστέρας δεν είχε καταγεγραμμένη τελική στην αναμέτρηση και η καλύτερή του προσπάθεια επιθετικά ήταν ένα γύρισμα στο 11’ του Γκαρθία που έδιωξε σε κόρνερ ο Παπασταθόπουλος.

Διαφοροποιήθηκαν αρκετά πρόσωπα με την έναρξη του δεύτερου μέρους και από τις δύο πλευρές, αλλά και ελαφρώς η εικόνα της αναμέτρησης. Ο Αστέρας παρουσιάστηκε πιο δραστήριος επιθετικά και όχι τόσο στάσιμος, ενώ ο Ολυμπιακός παρά την είσοδο του Ελ Αραμπί και το γεγονός ότι έπαιξε με δύο φορ μπροστά δεν έγινε πιο απειλητικός.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Γκαρθία, Άλβαρες, Χριστόπουλος, Καστάνιο, Βαλιέντε (68’ Κανελλόπουλος), Μουνάφο (46’ Μπελόκ), Κρεσπί, Αλί Μπαμπά (68’ Τιλίκα), Γκόμες (74’ Ριέρα), Μπαράλες (46’ Τζίμας).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Τζολάκης (83’ Καραργύρης), Ανδρούτσος, Καλογερόπουλος (62’ Σεμέδο), Παπασταθόπουλος, Χολέμπας, Σουρλής, Μπουχαλάκης, Καμαρά (46’ Μασούρας), Βρουσάι (46’ Ελ Αραμπί), Μπρούμα (46’ Βαλμπουενά), Χασάν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News