Ταουσιάνης: «Ποτέ δε χάσαμε την πίστη μας»

Αθλητισμός
Ταουσιάνης: «Ποτέ δε χάσαμε την πίστη μας»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ηχηρό μήνυμα διεκδίκησης ανόδου μετά τη νίκη του Εργοτέλη στη Λιβαδειά

Ο Εργοτέλης έχοντας κάνει το «2 στα 2» στο ξεκίνημα των Play Off, πατάει γερά στα πόδια του και δείχνει ότι θα παλέψει με όλες του τις ελπίδες για μία από τις δύο προνομιούχες θέσεις της ανόδου.

Μετά τη νίκη στη Λιβαδειά, ο προπονητής των κιτρινόμαυρων Γιάννης Ταουσιάνης έστειλε μήνυμα για διεκδίκηση της ανόδου και τονίζοντας ότι η ομάδα του ποτέ δεν έχασε την πίστη της.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Γιάννης Ταουσιάνης:

«Κάναμε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι, με πολύ συγκέντρωση έχοντας μεγάλη αποφασιστικότητα για να φτάσουμε σε αυτή την πάρα πολύ σπουδαία νίκη για εμάς.

Όπως γίνεται αντιληπτό το τρίποντο αυτό δημιουργεί πολύ καλύτερες προοπτικές απ’ αυτές που είχαμε και απ’ αυτές που έχουμε στο μυαλό μας που δεν είναι άλλες απ’ το να διεκδικήσουμε μια από τις δύο προνομιούχες θέσεις, κάτι που θα προσπαθήσουμε μέχρι το τέλος να πετύχουμε με όλες μας τις δυνάμεις και απόλυτη πίστη.

Κάθε αγωνιστική δίνει καινούργια δεδομένα καθώς μετά την πρώτη υπήρχαν άλλα και διαφορετικά έχουμε τώρα. Η ψυχολογία παίζει πάντα ρόλο στον αθλητισμό και τα δικά μας τα παιδιά κατά τη διάρκεια της χρονιάς ποτέ δεν έχασαν την πίστη τους και την διάθεση για δουλειά παρόλο που υπήρχαν δύσκολες περίοδοι για εμάς, κάτι που φαίνεται τώρα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News