Πήραν… ανάσες και επιστρέφουν: Σε ρυθμούς Play out μπαίνει ξανά ο ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Πήραν… ανάσες και επιστρέφουν: Σε ρυθμούς Play out μπαίνει ξανά ο ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αύριο αρχίζει η προετοιμασία ενόψει Λαμίας

Οι Άγιες μέρες του Πάσχα έδωσαν την ευκαιρία στους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ να πάρουν σημαντικές… ανάσες και να επανέλθουν ανανεωμένοι για τους αγώνες που θα κρίνουν την παραμονή στη Super League.

Με καλή ψυχολογία, από την τελευταία νίκη επί της Λάρισας και το γεγονός ότι αυτή τη στιγμή είναι σε θέση σωτηρίας, τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος είχαν την ευκαιρία για χαλάρωση, αλλά και να περάσουν χρόνο με τις οικογένειες τους.

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκινάει και πάλι από αύριο, αφού με απογευματινή προπόνηση ξεκινάει η προετοιμασία για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Λαμία το ερχόμενο Σάββατο.

Ένας ακόμη… τελικός, όπου η νίκη είναι επιτακτική ανάγκη για τους Κρητικούς. Η ομάδα της Φθιώτιδας έχει εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή, κάτι που μπορεί και ο ΟΦΗ να πετύχει από την επόμενη αγωνιστική, με ένα συγκεκριμένο συνδυασμό αποτελεσμάτων.

Να επικρατήσει ο ίδιος στη Λαμία και την ίδια ώρα να χάσει ο Παναιτωλικός από τον Ατρόμητο στο Αγρίνιο.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, ο Νίκος Νιόπλιας και οι ποδοσφαιριστές έχουν στραμμένη την προσοχή μόνο στο δικό τους παιχνίδι. Το κυρίαρχο αυτή τη στιγμή, είναι να κατακτήσουν τους τρεις βαθμούς, κάνοντας ένα ακόμη βήμα για την επίτευξη του στόχου.

Με την αυριανή επιστροφή, θα αρχίσει η προετοιμασία, ενώ η τεχνική ηγεσία θα έχει νεότερη εικόνα από την κατάσταση με τους τραυματίες.

Άλλωστε, μπορεί ο Σολίς να επέστρεψε σε φουλ ρυθμούς προπόνησης, όμως από την άλλη προέκυψαν νέοι αγωνιστικοί… πονοκέφαλοι.

Ο Σελίμοβιτς προστέθηκε στο… απουσιολόγιο, λόγω των ενοχλήσεων στον έσω πλάγιο, από τον τραυματισμό που είχε στο Καραϊσκάκη τον περασμένο Φεβρουάριο.

Μάλιστα, ξεκίνησε άμεσα θεραπείες, όπως και ο Μπαλογιάννης, που υπέστη διάστρεμμα στην προπόνηση της Παρασκευής.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News