Ταουσιάνης: «Νίκη που διατηρεί… ζωντανές τις ελπίδες μας»

Ποδόσφαιρο
Ταουσιάνης: «Νίκη που διατηρεί… ζωντανές τις ελπίδες μας»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι δηλώσεις του έμπειρου τεχνικού μετά τη νίκη επί του Διαγόρα

Ο Εργοτέλης ξεκίνησε με το… δεξί τα Play off της Super League 2, νικώντας 2-1 τον Διαγόρα στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Ο Γιάννης Ταουσιάνης είχε κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος, ενώ επισήμανε οι τρεις βαθμοί, διατηρούν «ζωντανές» τις ελπίδες για την 2η θέση.

«Βάση εικόνας και ευκαιριών αξίζαμε τη νίκη, σε ένα παιχνίδι πάρα πολύ ανοιχτό. Στο τέλος ευτυχώς η κατάληξη ήταν νικηφόρα για μας, ώστε να ξεκινήσουμε όπως θέλαμε τα play off και να διατηρούμε ζωντανές τις ελπίδες μας. Ηρεμούμε, έχουμε μια εβδομάδα μπροστά μας, ώστε να προετοιμαστούμε για το επόμενο πολύ δύσκολο παιχνίδι, όπως και θα είναι άλλωστε όλα τα ματς», ανέφερε αρχικά ο έμπειρος τεχνικός και πρόσθεσε για την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό που ακολουθεί: «Παίζουμε με μια πολύ καλή ομάδα, η οποία είναι και αυτή πολύ δυνατή στο κυνήγι της ανόδου. Κάθε παιχνίδι είναι τελικός από εδώ και πέρα και κάθε αγωνιστική, δημιουργεί νέα δεδομένα. Θέλω να ευχηθώ Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλο τον κόσμο με υγεία πάνω από όλα».

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών, ο Ορέστης Κατσούρι υπογράμμισε: «Κάναμε μια καλή εμφάνιση, όπου θα μπορούσαμε να βάλουμε και περισσότερα γκολ, καθώς είχαμε πολλές ευκαιρίες. Το σημαντικό είναι ότι πήραμε τους τρείς βαθμούς. Όσο μας επιτρέπει η βαθμολογία να κοιτάμε τη δεύτερη θέση θεωρώ ότι υπάρχουν ελπίδες και πιστεύω ότι είναι αρκετές, αρκεί σε κάθε παιχνίδι να δείχνουμε τον καλό μας εαυτό».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News