Δαμάστα: Ενίσχυση μεσοαμυντικά με το νεαρό Μουρτζάκη

Ποδόσφαιρο
Δαμάστα: Ενίσχυση μεσοαμυντικά με το νεαρό Μουρτζάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μία ακόμη προσθήκη για την ομάδα του Γιάννη Χατζησεβαστού

Νέα μεταγραφή για τη Δαμάστα, που ανακοίνωση την απόκτηση του Αλέξανδρου Μουρτζάκη.

Ο 21χρονος μπορεί να αγωνιστεί ως κεντρικός αμυντικός, αλλά και ως 6αρι, ενώ επιστρέφει στο Ηράκλειο μετά τις σπουδές του στην Αθήνα.

Μάλιστα, στην πρωτεύουσα αγωνίστηκε μεταξύ άλλων σε Μικρασιατικό και Ατρόμητο Πειραιά.

Η επίσημη ανακοίνωση: «Άλλη μια μεταγραφή ενός εξελίξιμου ποδοσφαιριστή μικρής ηλικίας πραγματοποίησε η Δαμάστα, με τον Αλέξανδρο Μουρτζάκη να είναι και επίσημα μέλος της ομάδας.

Ο 21χρονος Μουρτζάκης (γεν. 1999) αγωνίζεται ως στόπερ και αμυντικό χαφ και συμμετέχει στις προπονήσεις της ομάδας τις τελευταίες ημέρες.

Ξεκίνησε την παρουσία του στους αγωνιστικούς χώρους σε μικρή ηλικία στις Ακαδημίες ΟΦΗ και στη συνέχεια εντάχθηκε στον Ολυμπιακό Μαλεβιζίου. Λόγω σπουδών πριν τρία χρόνια μετακόμισε στην Αθήνα, εκεί όπου αγωνίστηκε σε δύο ιστορικούς συλλόγους, αρχικά στον Μικρασιατικό και στη συνέχεια στον Ατρόμητο Πειραιά. Η επιστροφή του στο Ηράκλειο τον φέρνει στη Δαμάστα για να αγωνιστεί για πρώτη φορά σε επίπεδο Γ’ Εθνικής.

Το Δ.Σ. του ΑΟ Δαμάστας καλωσορίζει τον Αλέξανδρο Μουρτζάκη και του εύχεται υγεία και επίτευξη των συλλογικών και προσωπικών του στόχων».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News