«Μοιρασιά» στο Πανθεσσαλικό: Βόλος και ΠΑΣ Γιάννινα έμειναν στο 1-1

Ποδόσφαιρο
«Μοιρασιά» στο Πανθεσσαλικό: Βόλος και ΠΑΣ Γιάννινα έμειναν στο 1-1

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χωρίς βαθμολογικό άγχος οι δύο ομάδες

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν Βόλος και ΠΑΣ Γιάννινα, που αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 για την 4η αγωνιστική των Play out.

Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν απελευθερωμένες από την πίεση του αποτελέσματος, αφού έχουν πετύχει το στόχο της παραμονής.

Έτσι, το πρώτο ημίχρονο είχε εξαιρετικό ρυθμό και πολλές ευκαιρίες εκατέρωθεν.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ πιο δυνατά στο παιχνίδι και με το «καλησπέρα» άνοιξαν το σκορ (1-0) με κεφαλιά του Σάντσες στο 4΄. Η θεσσαλική ομάδα συνέχισε με το πόδι κολλημένο στο…γκάζι κι είχε δύο δοκάρια με γυριστό σουτ του Περέα (6΄) και κεφαλιά του Νίνη (12΄).

Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης στο 29΄. Ο Κάστρο σούταρε από μακριά ο Κλέιμαν έδιωξε και ο επερχόμενος Λιάσος πήρε το…ριμπάουντ και με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (1-1).

Στο διάστημα μέχρι την λήξη του α’ ημιχρόνου και οι δύο ομάδες είχαν καλές στιγμές για ένα δεύτερο γκολ χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να ζευγαρώσουν τα τέρματά τους.

Στο β’ ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και δεν υπήρχαν πολλές αξιόλογες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, με τον τεχνικό του ΠΑΣ Αργύρη Γιαννίκη να μοιράζει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες (Γροσδάνης, Λώλης) χωρίς πολλά παιχνίδια στα πόδια τους.  

Οι καλύτερες στιγμές καταγράφηκαν στο 59΄όταν σουτ του Ντεντάκη εκτός περιοχής μπλόκαρε ο Χουτεσιώτης, στο 83΄σουτ του Γροσδάνη έφυγε λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι των γηπεδούχων, ενώ στο 92΄ σουτ του Μπαρτόλο από καλή θέση που έφυγε άουτ.

ΒΟΛΟΣ (Μιγκέλ Άνχελ Λόπεθ): Κλέιμαν, Ντεντάκης, Μήτογλου, Σάντσες, Φεράρι, Ριένστρα, Νίνης, Μπαριέντος (86΄Κιάκος), Κρητικός (82΄Μπάλλας), Ρενάτο (60΄Μπαρτόλο), Περέα.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Πήλιος, Παντελάκης, Εραμούσπε, Οικονομόπουλος, Πανουργιάς (46΄Σάλιακας), Κάστρο (69΄Ντομίνγκεθ), Λιάσος, Καρτάλης (69΄Γροσδάνης), Μπρένερ (69΄Λώλης), Παμλίδης (88΄Δούμτσης).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News