ΟΦΗ-Ατρόμητος 1-1 ΤΕΛΙΚΟ

Ποδόσφαιρο
ΟΦΗ-Ατρόμητος 1-1 ΤΕΛΙΚΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγώνας κομβικής σημασίας για την παραμονή στο «Γεντί Κουλέ»

Νίκη και μόνο νίκη είναι το σύνθημα για τον ΟΦΗ, που αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο για την 4η αγωνιστική των Play out.

Ο στόχος της παραμονής στη Super League, περνάει από τη σημερινή αναμέτρηση με τους Περιστεριώτες, που είναι ένας πραγματικός… τελικός.

Στην ομάδα του Ηρακλείου είναι αποφασισμένοι να δώσουν το 100%, για να πάρουν ένα σημαντικό «τρίποντο» ενόψει της συνέχειας.

Δύο αλλαγές από το Νίκο Νιόπλια στην αρχική 11αδα, συγκριτικά με την αναμέτρηση της προηγούμενης αγωνιστικής στη Ριζούπολη. Στο αριστερό άκρο της άμυνας, φανέλα βασικού παίρνει ο Κοροβέσης αντί του Λυμπεράκη, ενώ στην επίθεση αγωνίζεται ο Γιάννου στη θέση του Στάρτζεον.

Ο Έλληνας στράικερ επιστρέφει στη δράση μετά από δύο μήνες, που έμεινε εκτός λόγω τραυματισμού και πέφτει αμέσως στα... βαθιά.

Παρακολουθείστε την εξέλιξη του αγώνα από το neakriti.gr

1' Ξεκίνησε το ματς.

9' Διεκδίκηση της μπάλας από τον Μεγιάδο εντός περιοχής, ο Αργεντινός πέφτει στο χορτάρι μετά την επαφή με τον Μαυρομάτη, με τον διαιτητή Φωτιά να λέει "παίζεται". 

16' Ευκαιρία για τον Ατρόμητο. Σέντρα του Γκάλο από δεξιά, διαγώνιο σουτ του Μουνίθ και προβολή του Γιακουμάκη σε δεύτερο χρόνο, σωτήρια απόκρουση του Βάτερμαν σε κόρνερ.

17' Ξανά κοντά στο γκολ οι φιλοξενούμενοι. Εκτελεί το κόρνερ ο Μουνίθ, κεφαλιά του Γκαλβάο από τη μικρή περιοχή, ξανά λέει "όχι" ο Βάτερμαν με εντυπωσιακή επέμβαση. 

28' Καλή στιγμή για τον ΟΦΗ, με τον Ντε Γκουζμάν να βγαίνει στην πλάτη της άμυνας, όμως το σουτ που επιχείρησε κόντραρε στον Γούτα και ο Γιαννιώτης μπλόκαρε σταθερά. 

38' Κίτρινη κάρτα στον Διαμαντή. 

40' Εκτέλεση φάουλ από τον Σολίς, κεφαλιά χωρίς δύναμη από τον Σαρδινέρο, η μπάλα θα περάσει εκτός εστίας χωρίς να απειληθεί ουσιαστικά ο Γιαννιώτης. 

44' Ακυρώνεται γκολ για τον Ατρόμητο. Ο Μανούσος από αριστερά μέσα στην περιοχή, "κόβει" τη μπάλα στο ύψος του πέναλτι και ο επερχόμενος Μουνίθ τη στέλνει στα δίχτυα. Μετά από έλεγχο μέσω VAR, ο Έλληνας επιθετικός υποδεικνύεται σε θέση οφσάιντ. 

Τέλος πρώτου ημιχρόνου, 0-0 το αποτέλεσμα. Ο ΟΦΗ δεν έχει καλή απόδοση, ειδικά στον δημιουργικό τομέα, αφού δεν έχει κατορθώσει να κάνει ευκαιρίες μπροστά στην εστία του Γιαννιώτη. Αμυντικά στέκεται καλύτερα, αν και σε δύο περιπτώσεις χρειάστηκαν σωτήριες επεμβάσεις από τον Βάτερμαν. 

46' Εκκίνηση στην επανάληψη. 

52' Εκτέλεση κόρνερ του Σολίς από αριστερά, ο Διαμαντής θα πιάσει την κεφαλιά από καλή θέση, η μπάλα κοντράρει και φεύγει κόρνερ.

53' Ευκαιρία για τον ΟΦΗ. Στην δεύτερη εκτέλεση κότνερ από τον Σολίς, ξανά ο Διαμαντής την "καρφωτή" κεφαλιά, ο Γιαννιώτης όμως θα αποκρούσει ενστικτωδώς. 

57' Κίτρινη κάρτα για τον Ντε Γκουζμάν. 

60' Σουτ του Σακόρ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή με καλές προϋποθέσεις, όμως είναι πολύ άστοχος. 

61' Τρεις αλλαγές για τον ΟΦΗ. Λυμπεράκης, Στάρτζεον και Ουές στο παιχνίδι, εκτός οι Γιάννου, Κοροβέσης και Σολίς. 

Διαφοροποίηση και στην διάταξη πλέον από το Νιόπλια, που έχει πάει στο 3-5-2. 

64' Κίτρινη κάρτα για τον Μουνίθ. 

65' Κόρνερ από αριστερά για τον ΟΦΗ, ο Διαμαντής πάει για την κεφαλιά, με τους αμυντικούς του Ατρομήτου να απομακρύνουν. Διαμαρτυρίες των παικτών της ομαδας του Ηρακλείου για χέρι του Σάλομον. Πάει στο μόνιτορ του VAR o Φωτιάς. 

67' Ο Φωτιάς δείχνει την "άσπρη βούλα", αφού είδε τη φάση στο μόνιτορ του VAR. Πέναλι για τον ΟΦΗ. 

68' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝΟΦΗ 1-0: Ο  Ντε Γκουζμάν εκτελεί με ψυχραιμία, στην άλλη γωνία ο Γαννιώτης, 1-0 για τον ΟΦΗ. 

71' Δύο αλλαγές για τους φιλοξενούμενους. Ο Χριστοδουλόπουλος αντί του Νάτσου και ο Κωτσόπουλος στη θέση του Γιακουμάκη.

72' Αλλαγή και για τον ΟΦΗ, με τον Γρίβα να αντικαθιστά τον Σαρδινέρο. 

73' Δυνατό σουτ του Ντε Γκουζμάν από μακρινή απόσταση, δε θα βρει στόχο ο Ολλανδός. 

75' Ατομική ενέργεια του Στάρτζεον, δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, μπλοκάρει σταθερά ο Γιαννιώτης. 

77' Νέα αλλαγή από τον Παντελίδη, με τον Τομάσεβιτς αντί του Γκαλβάο. 

81' Κίτρινη κάρτα στον Μαυρομάτη. 

84' Κλείνει τις αλλαγές του ο Ατρόμητος με δύο κινήσεις. Ραμπέγιο στη θέση του Ούμπιδες και Εντομβόγι αντί του Μουνίθ. 

87' Τελευταία αλλαγή και από τον Νιόπλια. Ο Βαφέας αντί του Μαρινάκη. 

90' Έξι τα λεπτά των καθυστερήσεων.

91' Κοντινή κεφαλιά του Εντομβόγι, ελέγχει όμως τη φάση ο Βάτερμαν και μπλοκάρει.

93' ΓΚΟΛ 1-1 ο Ατρόμητος με κεφαλιά του Χριστοδουλόπουλου. ΣΟΚ για τον ΟΦΗ στις καθυστερήσεις.

94' Μεγάλη ευκαιρία ΟΦΗ με Σακόρ, από κοντινή απόσταση στέλνει άουτ τη μπάλα.

Τέλος στο παιχνίδι, ΟΦΗ-Ατρόμητος 1-1.

Ο ΟΦΗ έχασε μέσα από τα χέρια του μια τεράστια νίκη και η παραμονή του συνεχίζει να κρέμεται σε μία κλωστή, αφού πέταξε δύο πολύτιμους βαθμούς μέσα στο "Γεντί Κουλέ"

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Βάτερμαν, Μαρινάκης (87' Βαφέας), Διαμαντής, Βούρος, Κοροβέσης (61' Κοροβέσης), Μεγιάδο, Σακόρ, Ντε Γκουζμάν, Σαρδινέρο (72' Γρίβας), Σολίς (61΄ Ουές), Γιάννου (61' Στάρτζεον).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάββας Παντελίδης): Γιαννιώτης, Γούτας, Γκαλβάο (77' Τομάσεβιτς), Μαυρομάτης, Γκάλο, Νάτσος (71' Χριστοδουλόπουλος), Σάλομον, Ούμπιδες (84' Ραμπέγιο), Μουνίθ (84' Εντομβόγι), Μανούσος, Γιακουμάκης (71' Κωτσόπουλος).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News