Αθλητισμός

Από το κολυμβητήριο της Αμερικανικής Βάσης, στο κολυμβητήριο Ηρακλείου

Ο ξεχασμένος αλλά λειτουργικός μηχανολογικός εξοπλισμός…

Τον ξεχασμένο μηχανολογικό εξοπλισμό που βρισκόταν στο κολυμβητήριο της Αμερικανικής Βάσης θα χρησιμοποιήσει η Διοίκηση του ΕΑΚΗ στο κολυμβητήριο Ηρακλείου αφού είναι ιδιαίτερα χρηστικός μιας και δεν έχει δουλέψει ποτέ και είναι άκρως λειτουργικός.

«Στις 2 Μαρτίου με επιστολή του Προέδρου του ΕΑΚΗ προς τον Υφυπουργό ζητήσαμε ως Διοίκηση την συνδρομή του προκειμένου να μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε από το ΤΑΙΠΕΔ και την ΕΤΑΔ τον ξεχασμένο αλλά άκρως λειτουργικό μηχανολογικό εξοπλισμό που βρίσκεται στο Κολυμβητήριο στην Αμερικανική Βάση. Μηχανήματα που δεν έχουν δουλέψει ποτέ και ήταν στο έλεος της λεηλασίας.

Με αστραπιαίες κινήσεις χωρίς τυμπανοκρουσίες και φανφάρες και μετά από αλλεπάλληλα τηλέφωνα του Υφυπουργού και του Προέδρου καταφέραμε κάτι εξαιρετικά δύσκολο!

Με συντονισμένες ενέργειες στις 30 Μαρτίου με ότι αυτό συνεπάγεται όταν μιλάμε για φορείς του δημοσίου λάβαμε την έγκριση προκειμένου ο εξοπλισμός που παρατίθεται στις φωτογραφίες να αποκτηθεί από το ΕΑΚ Ηρακλείου για το κολυμβητήριο μας.

Αποκτήθηκε ένας εξοπλισμός πολλών χιλιάδων ευρώ ο οποίος περιλαμβάνει τα πάντα. Μέρος αυτών θα χρησιμοποιηθεί και έχει χρησιμοποιηθεί και ο λοιπός εξοπλισμός θα μπορέσει να καλύψει μελλοντικές ανάγκες της εγκατάστασης!

Στόχος μας ήταν, είναι και θα παραμείνει η αναβάθμιση των εγκαταστάσεων και η εύρυθμη λειτουργία τους.

Μοναδική μας έννοια είναι τα παιδιά, οι αθλητές μας! Για αυτά τα παιδιά, με σωστές πρακτικές θα πορευτούμε και για το υπόλοιπο της θητείας μας!», αναφέρει το ΕΑΚΗ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια