Κούγιας: «Έδιωξα τα… παλτά για αυτό γίναμε Μπαρτσελόνα»

Ποδόσφαιρο
Κούγιας: «Έδιωξα τα… παλτά για αυτό γίναμε Μπαρτσελόνα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μακροσκελή δήλωση από τον μεγαλομέτοχο της Λάρισας

Η αγωνιστική πορεία της Λάρισας στα Play out ήταν το κυρίαρχο θέμα στη δήλωση του Αλέξη Κούγια.

Ο μεγαλομέτοχος των Θεσσαλών τόνισε ότι ο λόγος της «μεταμόρφωσης» της ομάδας, είναι το γεγονός ότι έδιωξε τα… παλτά όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, αλλά και τον προπονητή, Μιχάλη Γρηγορίου.

Επίσης, ασχολήθηκε ξανά με τη διαιτησία, με αναφορά και σε προηγούμενα παιχνίδια.

Αναλυτικά η μακροσκελής δήλωση: «Είδα δύο φορές το παιχνίδι με τον Ατρόμητο και ακόμη δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτά που είδα συνέβησαν πράγματι.

Και μιλάω για τον αγωνιστικό χώρο και όχι για αυτά που συνέβησαν στις θέσεις των δήθεν επισήμων, που εάν δεν είχαν παρέμβει ο Γιώργος Σπανός και η Κάτια Κοξένογλου, δεν γνωρίζω τη τύχη θα είχαμε εγώ, ο γιός μου και οι 4 συμφοιτητές του, από αυτούς τους αλήτες που έβριζαν επί 90 λεπτά μανάδες, οικογένειες, ιερά και όσια, μόλις τολμούσαμε να σηκωθούμε από το κάθισμα μας.

Είδα λοιπόν ότι ο Κουμπαράκης, εν αντιθέσει με τους δύο βοηθούς που ήταν άψογοι, έκανε τα πάντα για να χάσαμε, έδινε από την αρχή μέχρι το 100 λεπτό, αλήθεια γιατί 10 λεπτά καθυστέρηση, τα επιθετικά φάουλ των κυνηγών του Ατρόμητου όλα αμυντικά και όλα γύρω από την περιοχή μας, μόνο στις καθυστερήσεις έδειξε 6 εκ των οποίων τα 4 ανύπαρκτα και τα 2 αμφισβητήσιμα.

Μας έδειξε 7 κίτρινες κάρτες εκ των οποίων οι 4 σε ανύπαρκτα φάουλ, έδειξε κίτρινη κάρτα και φάουλ εις βάρος του Ντουρμισάι, αντί για πέναλτι και κίτρινη κάρτα στον Μανδά, ισχυριζόμενος ότι ο Ντουρμισάι με την πλάτη χωρίς να βλέπει τον Μανδά τον μάρκαρε μέσα στην περιοχή, παρερμηνεύοντας τον κανονισμό και ανέχθηκε επί 100 λεπτά τον Γούτα και τον Μανούσο (αλήθεια γιατί τόσο μίσος) να βρίζουν χυδαία τους ποδοσφαιριστές μας, όπως το ίδιο έκανε και όλος ο πάγκος με τον τέταρτο διαιτητή να κλείνει τα αυτιά του.

Είμαι βέβαιος ότι τον ίδιο φανατισμό και πάθος για την νίκη θα δείξουν και στα επόμενα παιχνίδια των play– out οι παίκτες του Ατρομήτου.

Όσον αφορά κάποια σχόλια για το πώς η ΑΕΛ μετεβλήθη σε Μπαρτσελόνα η εξήγηση είναι πολύ απλή.

Μετεβλήθη σε Μπαρτσελόνα γιατί έδιωξα τον Γρηγορίου, τον Γεωργιάδη και όλα τα παλτά και τα εργαλεία που μας έφεραν τον Γενάρη του 2020 και τον Ιούλιο του 2020 και τα οποία χρυσοπλήρωσα και εξόφλησα για να φύγουν και έφερα 11 παικταράδες εκ των οποίων 8 διεθνείς και πράγματι έναντι των αντιπάλων μας στα play– out, αλλά και απέναντι όλων των μεγάλων ομάδων της Super League 1 είχαμε καταπληκτική απόδοση και έτσι ο ΠΑΟΚ μας ισοφάρισε στο 97΄ με ένα ανύπαρκτο πέναλτι, η ΑΕΚ μας κέρδισε στο 94΄, αφού προηγουμένως την παίξαμε μονότερμα στο 2ο ημίχρονο, την ισοφαρίσαμε, χάσαμε μοναδική ευκαιρία να κάνουμε το 3-2 και χάσαμε πέναλτι για να την κερδίσουμε, είμαστε ανταγωνιστικοί με τον Ολυμπιακό που έπαιξε πλήρης και από τον Παναθηναϊκό χάσαμε λόγω του γνωστού Παπαδόπουλου, του διαιτητού από την Θεσσαλονίκη, το alter ego του Ζαχαριάδη.

Σίγουρα απέναντι όλων των αντιπάλων μας στα play– out είμαστε Μπαρτσελόνα και αυτός είναι ο μοναδικός λόγος που κερδίζουμε παντού.

Κοιμήθηκε ο Θεός με τον Παναιτωλικό, έχασε πέναλτι το μεγαλύτερο ταλέντο του Ελληνικού ποδοσφαίρου ο Πινακάς, έχασε τα άχαστα από ατυχία ο Acuna, έπιασε τα άπιαστα ο Knet και η μοναδική φάση που έκανε σε όλο τον αγώνα ο Παναιτωλικός δεχθήκαμε ένα κρύο γκολ και έτσι δεν έχουμε 3 στα 3 στα play– out.

Φοβόμαστε μόνο «το συνεργείο» του Γιάννη Παπαδόπουλου και αυτών που τον χρηματοδοτούν και τον στηρίζουν και θα ζητήσω από τον κ. Κλάντεμπεργ ξένους διαιτητές στα υπόλοιπα τέσσερα παιχνίδια για όλες τις ομάδες των play– out, γιατί είναι αδιανόητο να εξαρτάται η τύχη της ιστορική ομάδας μας από Παπαδόπουλους – Ζαχαριάδηδες και δύο ακόμα ορκισμένους εχθρούς μας, που όταν παίζουν τα παιχνίδια μας μας αδικούν κατάφορα και όταν παίζουν παιχνίδια των αντιπάλων μας τους ευνοούν προκλητικά.

Οι Παπαδόπουλος – Ζαχαριάδης μόνο έχουν ορισθεί διαιτητές σε 31 παιχνίδια της ΑΕΛ, του Παναιτωλικού και της Λαμίας, με ότι σημαίνει αυτό».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News