Δαμάστα: Αγριμάκης και με τη… βούλα!

Ποδόσφαιρο
Δαμάστα: Αγριμάκης και με τη… βούλα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας «γάμος» που άργησε μερικούς μήνες

Ο Στέλιος Αγριμάκης είναι και επίσημα από σήμερα ποδοσφαιριστής της Δαμάστας.

Το μεταγραφικό «φλερτ» των δύο πλευρών, κατέληξε σε… γάμο με μερικούς μήνες καθυστέρηση.

Η περίπτωση του ταλαντούχου επιθετικού απασχόλησε την ομάδα του Μαλεβιζίου και το περασμένο καλοκαίρι, όμως τότε τελικά είχε επιστρέψει στην Πάτρα όπου σπουδάζει.

Ο Αγριμάκης συμμετέχει στις προπονήσεις της Δαμάστας και είναι άμεσα διαθέσιμος για τον Γιάννη Χατζησεβαστό.

Η ανακοίνωση: «Ένας ποδοσφαιριστής που είχε απασχολήσει έντονα σε μεταγραφικό επίπεδο το περσινό καλοκαίρι και μάλιστα είχε χριστεί και σκόρερ σε ένα από τα φιλικά προετοιμασίας της ομάδας, τελικά έστω και με καθυστέρηση λίγων μηνών θα φορέσει τη φανέλα του ΑΟ Δαμάστας.

Ο λόγος για τον 22χρονο επιθετικό Στέλιο Αγριμάκη (γεν. 1999) ο οποίος συμμετέχει στην προετοιμασία και θα αγωνιστεί με τον ΑΟ Δαμάστας στην Γ’ Εθνική. Ο Στέλιος Αγριμάκης πρωτόπαιξε ποδόσφαιρο στην Ακαδημία του Λίντο, στη συνέχεια προωθήθηκε στη Δόξα Ηρακλείου και έπαιξε και στην πρώτη ομάδα του Λίντο στο τοπικό πρωτάθλημα. Ακολούθησε ένα μεγάλο βήμα στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Ολλανδία με την JSV.

Τα τελευταία χρόνια στην Πάτρα συνδύαζε σπουδές και ποδόσφαιρο, φορώντας την φανέλα της ιστορικής Παναχαϊκής στο πρωτάθλημα Κ19 και έπειτα παίζοντας στην ομάδα ΑΠΣ Πάτραι στο ξεκίνημα της φετινής περιόδου στο πρωτάθλημα της Α’ Αχαΐας, όπου είχαν καταγράψει το απόλυτο νικών σε έξι αγώνες, πριν υπάρξει η διακοπή λόγω κορωνοϊού. Το περσινό καλοκαίρι έφτασε μια ανάσα από την Δαμάστα, αγωνίστηκε και σε ένα φιλικό με την ΑΕΝ όπου σημείωσε το δεύτερο γκολ στο νικηφόρο 0-2 αλλά οι σπουδές του εκείνη την περίοδο δεν του επέτρεψαν να μεταγραφεί επίσημα στη Δαμάστα, κάτι που θα γίνει αυτή την περίοδο.

Το Δ.Σ. του ΑΟ Δαμάστας καλωσορίζει τον Στέλιο Αγριμάκη και του εύχεται υγεία και επίτευξη των συλλογικών και προσωπικών του στόχων».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News