«Διαβασμένος» για… ρεβάνς: Η πρώτη ευκαιρία του ΟΦΗ στη Ριζούπολη

Ποδόσφαιρο
«Διαβασμένος» για… ρεβάνς: Η πρώτη ευκαιρία του ΟΦΗ στη Ριζούπολη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην ομάδα του Ηρακλείου έχουν… χρωστούμενα με τον Απόλλωνα Σμύρνης

Στο ποδόσφαιρο κάθε αγώνας είναι ένα νέο… κεφάλαιο και στον ΟΦΗ κοιτάνε μόνο μπροστά, για να πετύχουν το στόχο της παραμονής μέσω των Play out.

Βέβαια, ένα επιπλέον κίνητρο δίνουν οι αναμετρήσεις που έχουν προηγηθεί και η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν… χρωστούμενα με τον Απόλλων Σμύρνης.

Είναι από τις ομάδες που κέρδισε δύο φορές τους Κρητικούς στην κανονική διάρκεια της Super League και αυτή η χρονική στιγμή μοιάζει η καταλληλότερη για… ρεβάνς.

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» είχε επικρατήσει 0-2 στο «Γεντί Κουλέ» και 2-1 στη Ριζούπολη, όπου στο δεύτερο παιχνίδι, η ομάδα του Ηρακλείου είχε δικαιολογημένα παράπονα και βάσει εμφάνισης άξιζε κάτι καλύτερο.

Το πρόσφατο παρελθόν λοιπόν, «δυναμώνει» ακόμη περισσότερο την επιθυμία των ποδοσφαιριστών για νίκη, όμως το μεγαλύτερο κίνητρο είναι φυσικά αυτό της επίτευξης του στόχου.

Αν ο ΟΦΗ καταφέρει να φύγει με το διπλό από το γήπεδο «Γεώργιος Καμάρας», θα έχει κάνει ένα μεγάλο βήμα για τη σωτηρία, δίνοντας και ακόμη μεγαλύτερη αξία στη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι απουσίες ποδοσφαιριστών, που πάντα υπάρχουν, ανεβάζουν το βαθμό δυσκολίας, όμως οι «ασπρόμαυροι» έχουν μάθει να πορεύονται με αυτές.

Ο Νίκος Νιόπλιας δεν έχει κουραστεί να επαναλαμβάνει, ότι το πιο σημαντικό είναι οι ποδοσφαιριστές που είναι διαθέσιμοι. Αυτοί που θα κληθούν να δώσουν αυτή τη «μάχη».

Επίσης, ο έμπειρος προπονητής δίνει μεγάλη σημασία στη λεπτομέρεια και η προσέγγιση για κάθε αγώνα, προέρχεται από ένα σύνολο «πληροφοριών και δεδομένων».

Η τεχνική ηγεσία έχει αναλύσει διεξοδικά τον αντίπαλο και μέσω βίντεο, δίνονται στους παίκτες όλες οι πληροφορίες που αφορούν την ομαδική «αποστολή», αλλά και τα ατομικά «καθήκοντα».

Ο Νιόπλιας επιδιώκει την ισορροπία στο αμυντικό και το επιθετικό κομμάτι, ενώ το μαχητικό πνεύμα, ήταν ένα «στοίχημα» που κερδήθηκε στο προηγούμενο παιχνίδι.

Αυτό θέλει να επαναληφθεί στο μέγιστο βαθμό, καθώς στις συζητήσεις με τους συνεργάτες του, τονίζεται η ανάγκη να έχει ο ΟΦΗ αυτές τις «σταθερές» στη ροή των αγώνων για τα Play out.  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News