Θρήνος στο τοπικό ποδόσφαιρο: «Βαρύ» πένθος για την απώλεια του Δημήτρη Γεωργαλή

Ποδόσφαιρο
Θρήνος στο τοπικό ποδόσφαιρο: «Βαρύ» πένθος για την απώλεια του Δημήτρη Γεωργαλή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 37 ετών

Ένα μεγάλο σύννεφο θλίψης και βαθιάς οδύνης, έχει «σκεπάσει» σήμερα το Ηράκλειο και ιδιαίτερα το τοπικό ποδόσφαιρο της πόλης.

Σε ηλικία 37 ετών, «έφυγε» από τη ζωή ο Δημήτρης Γεωργαλής, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του, τους φίλους του και την ποδοσφαιρική «οικογένεια» του Ηρακλείου.

Ο εκλιπών αγωνίστηκε σε πολλές ομάδες, κατέκτησε τίτλους και ανόδους, ενώ ήταν μέλος μιας γενιάς ταλαντούχων παικτών που «έβγαλε» ο Ηρόδοτος.

Μεταξύ άλλων, αγωνίστηκε ακόμη σε Αλμυρό, ΠΑΝΟΜ, Μινωική, Κόροιβο, Αετό Ανωγείων, Ασίτες, Πόρο, Διαγόρα, Μοχό, Δειλινά και ΕΓΟΗ.

Συνεργάστηκε με αρκετούς προπονητές, που όπως και οι συμπαίκτες του, μιλούσαν για ένα παιδί χαμηλών τόνων και εξαιρετικό χαρακτήρα.

Τα σωματεία της ΕΠΣ Ηρακλείου εκφράζουν τη θλίψη τους και τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γεωργαλή.

Η ανακοίνωση του Πόρου: «Ο Α.Ο. Πόρος, η διοίκηση, και το ποδοσφαιρικό εκφράζουν τα βαθιά και ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Δημήτρη Γεωργαλή για τον αναπάντεχο χαμό του. Ο Δημήτρης αποτέλεσε μια από τις πρώτες μεταγραφικές κινήσεις του προέδρου μας Γιάννη Ασσαργιωτάκη στη Β’ ΕΠΣΗ, έπαιξε στον Πόρο για ένα χρόνο και πανηγύρισε με την ομάδα μας την άνοδο από τη Β’ κατηγορία στην Α2 ΕΠΣΗ. Στο άκουσμα του ξαφνικού θανάτου του είμαστε όλοι συντετριμμένοι και σοκαρισμένοι. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Κουράγιο και δύναμη στην οικογένεια του».

Η Μινωική, στην οποία αγωνίστηκε για τρία χρόνια, αναφέρει: «Η διοίκηση της Μινωικής και το ποδοσφαιρικό επιτελείο της ομάδας εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του Δημήτρη Γεωργαλή για τον αναπάντεχο χαμό του. Ο Δημήτρης είχε τιμήσει τη φανέλα της ομάδας μας για τρία ολόκληρα χρόνια. Ας είναι ελαφρύ το χρώμα που θα τον σκεπάσει».

Τα θερμά συλλυπητήρια εξέφρασε και η ομάδα της Δαμάστας, με σχετική ανακοίνωση: «Ο ηγέτης του ΑΟ Δαμάστας κ. Αντώνης Παπαδάκης και το Δ.Σ. του σωματείου εκφράζουν θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Δημήτρη Γεωργαλή για τον αδόκητο χαμό του.

Ο εκλιπών αγωνίστηκε σε πολλές ομάδες του Ηρακλείου και άφησε το στίγμα του στο ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο. Ο πρόωρος θάνατός του μας έχει συγκλονίσει... Ο Θεός να τον αναπαύσει...».

Η ανακοίνωση του ΕΓΟΗ: «Ο Πρόεδρος Δημήτριος Κοροβέζος και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Εθνικού Γυμναστικού Ομίλου Ηρακλείου, εκφράζουν την Μεγάλη τους Θλίψη για τον απροσδόκητο θάνατο του ποδοσφαιριστή μας Δημητρίου Γεωργαλή προς την σύζυγο του, τα δύο μικρά παιδιά του και τους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

«Ο θεός να σε αναπαύσει φίλε Δημήτρη. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ», αναφέρει ο Μοχός, ενώ ανακοίνωσε εξέδωσε και ο Ρωμανός: «Εκ μέρους του ΔΣ της ομάδας θα θέλαμε να εκφράσουμε τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του Δημήτρη Γεωργαλλη. Καλό παράδεισο φίλε».

Ο Ηρόδοτος όπου ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά αναφέρει: "Η διοίκηση του συλλόγου μας εκφράζει τα βαθιά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του ποδοσφαιριστή Δημήτρη Γεωργαλή για τον ξαφνικό και άδικο χαμό του. Ο εκλιπών είχε γράψει τη δίκη του ιστορία στο Ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο, με συμμετοχή σε αρκετές ομάδες. Είναι γνωστό πως εδώ στην Αλικαρνασσό και από την οικογένεια του ΗΡΟΔΟΤΟΥ ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά του βήματα. Η είδηση για την απώλεια του αγαπημένου μας Δημήτρη έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία και έχει σκορπίσει θλίψη σε όλους μας. Ευχόμαστε στην οικογένεια του δύναμη και κουράγιο αυτές τις πολύ δύσκολες ώρες!"

Βαρύ πένθος υπάρχει και στα Δειλινά, μια ομάδα όπου συνέδεσε την ποδοσφαιρική του πορεία: "Ο ΠΑΟ Δειλινών πενθεί για το θάνατο του Δημήτρη Γεωργαλή, ένα δικό μας παιδί, που τίμησε για πολά χρόνια τη φανέλα του σωματείου μας. Είναι μια τεράστια απώλεια που δεν μπορούμε ακόμα να την συνειδητοποιήσουμε. Θερμά συλλυπητήρια, καλό ταξίδι Δημήτρη, θα σε θυμόμαστε πάντα"

Ανακοίνωση και από τον ΟΦΑΜ που αναφέρει: «Είμαστε συγκλονισμένοι στο άκουσμα για τον πρόωρο χαμό του Δημήτρη Γεωργαλή, ένα παιδί που άφησε το στίγμα του στο τοπικό ποδόσφαιρο του Ηρακλείου για πολλά χρόνια. Η Διοίκηση, ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές του Ο.Φ.Α.Μ., εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Φίλε Δημήτρη ο Θεός να αναπαύσει τη ψυχή σου».

Μια από τις ομάδες που αγωνίστηκε ο Δημήτρης Γεωργαλής ήταν και ο ΠΑΝΟΜ, που εξέδωσε την εξής ανακοίνωση: «Ο ΠΑΝΟΜ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του για τον ξαφνικό χαμό του πρώην ποδοσφαιριστή μας Δ. Γεωργαλή. Καλό ταξίδι».

Οι Ασίτες ήταν ένας ακόμη «σταθμός» στην καριέρα του, με τη διοίκηση να κάνει την εξής ανάρτηση: «Σύσσωμη η οικογένεια της ΑΕ Ασιτών, εκφράζει την θλίψη της για τον άδικο και ξαφνικό χαμό του πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, Δημήτρη Γεωργαλή. Ευχόμαστε κουράγιο στην οικογένεια και στους συγγενείς του. Δημήτρη, θα σε θυμόμαστε για πάντα. Καλό παράδεισο».

Ανακοίνωση και από την Ροδιά: «Η διοίκηση της Ροδιάς και σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας μας, εκφράζουν τα συλλυπητήρια θερμά τους στην οικογένεια του Δημήτρη Γεωργαλή για τον χαμό του. Ας είναι ελαφρύ το χρώμα που θα τον σκεπάσει».

Συλλυπητήρια και από τον Ποσειδώνα: «Σοκ και θλίψη έχει προκαλέσει στον κόσμο του τοπικού ποδοσφαίρου του Ηρακλείου η είδηση του θανάτου του ποδοσφαιριστή, Δημήτρη Γεωργαλή. Αυτές τις δύσκολες ώρες για τους οικείους του το μόνο που μπορούμε να εκφράσουμε είναι η βαθειά μας θλίψη και τα θερμά συλλυπητήρια μας από όλη την ποδοσφαιρική οικογένεια του ΝΑΠΟ Ποσειδώνα».

Ο Αετός Ανωγείων στον οποίο επίσης αγωνίστηκε σημείωσε στην επίσημη σελίδα του: «Εκ μέρους όλης της οικογένειας του Αετού θα θέλαμε να εκφράσουμε τα βαθύτατα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του πρώην ποδοσφαιριστή μας Δημήτρη Γεωργαλή για τον απροσδόκητο χαμό του.Δημήτρη καλό ταξίδι φίλε».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News