Ημερίδα ΑμεΑ στο Παγκρήτιο: Σημαντικές επιδόσεις για τον Μανόλη Στεφανουδάκη

Αθλητισμός
Ημερίδα ΑμεΑ στο Παγκρήτιο: Σημαντικές επιδόσεις για τον Μανόλη Στεφανουδάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι αγώνες έγιναν στη μνήμη του προέδρου Γιώργου Φουντουλάκη

Ημερίδα στίβου ΑμεΑ πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στο Παγκρήτιο Στάδιο, κάτι που συνέβη για πρώτη φορά.

Οι αγώνες διοργανώθηκαν από την Εθνική Αθλητική Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες (ΕΑΟΜ – ΑμεΑ) σε συνεργασία με τον δήμο Ηρακλείου και την Ανάπτυξη Αθλητισμού Ηρακλείου στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Η διοργάνωση έγινε στη μνήμη του τέως προέδρου, Γιώργου Φουντουλάκη που «έφυγε» πρόσφατα από τη ζωή.

Στο αγωνιστικό σκέλος, σημαντικές επιδόσεις για τον Μανόλη Στεφανουδάκη, που βρίσκεται στο αρχικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Σε πέντε ρίψεις, το ακόντιο του έφτασε πάνω από τα 29 μέτρα, δείχνοντας ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.

Οι βολές του ήταν: 1)27,40 μ. 2)29,27 μ.  3)29,05 μ.  4)29,10 μ.  5)29,30 μ. και 6)29,45 μ.

Ο Μανόλης Στεφανουδάκης τόνισε μετά τη συμμετοχή του στην ημερίδα: «Ο Covid-19 εδώ κι ένα χρόνο μας έχει κρατήσει μακριά από αγώνες, ευτυχώς φέτος έχουμε συμμετάσχει σε τρεις διοργανώσεις προετοιμασίας. Η ημερίδα ήταν αγώνας πρόκρισης για τους Παραολυμπιακούς αγώνες “Τόκιο 2020” και πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στο “σπίτι μας” και ευχόμαστε να καθιερωθεί στον παγκόσμιο αθλητικό χάρτη. Είμαι χαρούμενος για το τελικό αποτέλεσμα, αν και θα ήθελα κάτι παραπάνω. Η προσπάθεια συνεχίζεται για να βελτιώσουμε την απόδοση μας.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους αυτούς τους ανθρώπους που βρίσκονται στο πλάι μου και στηρίζουν την προετοιμασία μου με τις χορηγίες τους, είτε οικονομικά είτε με την αγορά αθλητικού εξοπλισμού παρά τις οικονομικές δυσκολίες που έχει επιφέρει η πανδημία Covid 19.

Επίσης ευχαριστώ τους προπονητές μου, Σκαντζάκη Ιπποκράτη και Ιωαννίδη Ιάκωβο, που παρά τις δυσκολίες της πανδημίας είναι δίπλα μου σε καθημερινή βάση και με στηρίζουν με κάθε τρόπο με υπομονή, επιμονή και απόλυτη επαγγελματικότητα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News